Meny
Velg Klasse 2 a
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 73 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Avd.leder Håvard Ødegaard
Lenkesamling Lassa skole
Har du barn på sosiale medier?
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2023><<
juni 2023
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829300102
03040506070809
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Alle elever fra Lassa skole møter senest kl. 09:10 på parkeringsplassen v/ Eiganes gravlund.

Husk å ta med flagg!


Ja-dagen ble en stor suksess. 

Dagen startet med elever som kom til skolen i pysjamaser og koseklær. Mange kosebamser fikk også være med.  Dagen har vært fylt av kjekke fellesleker (fruktsalat, hjørneleken, boksen av),  lengre friminutt, chromebook, kahoot, kjekke pokemon matteoppgaver i hefte og norskoppgaver om våren. Vi perlet etter oppskrifter vi fant på google og vi koste oss med vafler på slutten av dagen. Vaflene ble helt som planlagt  da vaffeljernet ikke  var helt på lag. Men som den ene eleven sa “Det er ikke hvordan den ser ut", det er hvordan det smaker. De smakte kjempegodt!

“Dette er min lykkedag” var en kommentar fra elev. 
En fantastisk fin fredag med den gode gjengen. 
Ha en nydelig helg!Lassa skole har åpen dag/aksjonsdag - Hei Verden på Lassa skole tirsdag 23. mai fra klokken 17:00 til 19:00. 
Denne dagen samles vi alle, både elever, deres familier og hele staben på Lassa skole, for å vise solidaritet og å gjøre en felles innsats for å nå målet om SKOLE FOR ALLE, i Bangladesh. Målet for aksjonsdagen er å vise solidaritet og å samle inn penger til prosjektene i Bangladesh.
Som tidligere år vil det på aksjonsdagen på skolens område være fylt av spennende aktiviteter/salgsboder som alle sirkulerer fritt mellom. Alle klassene har forberedt ulike aktiviteter. Hver aktivitet har sin pris. I løpet av aksjonsdagen har hver klasse fått tildelt en halv time der elevene i klassen, sammen med familiene sine og kontaktlærer, samles i klasserommet. For denne halvtimen har den enkelte klassen laget sitt eget innhold ☺ Klassens aktivitet/salgsbod stenges i dette tidsrommet og åpnes igjen umiddelbart etterpå ☺
Foreldregruppen, FAU, arrangerer kafé, der det selges bakverk, drikke og pølser ☺ Kafeen finner du på nedsiden av skolen (utenfor Mat og Helse rommet)

Vi vil ikke ha penger i omløp denne dagen. I stedet for brukes kuponghefter og vipps.
Det blir salg av kuponghefter flere steder (Vipps for å kjøpe hefte). Kupongheftet koster 100,- og inneholder 10 “bonger” a 10 kr. På hver aktivitet/bod må det enten vippses eller bruke “bonger” fra kupongheftet.Vi hadde en fin og innholdsrik uke på skolen før påskeferien startet. Onsdag gikk vi på tur der vi hadde bål og koste oss ute. På fredag var det trivselsdag for hele skolen før lunsj. Vi hadde leken Bulldog ute sammen med 1. og 3. klasse og vi var på påskeeggjakt. Når vi kom inn hadde vi noen omganger med leken Fruktsalat før vi tok lunsj. Etter lunsj hadde vi en noen påskenøtter vi måtte løse sammen som lag. Her var det mye fokus på samarbeid. Helt til slutt måtte elevene løse et mysterie før de fikk åpne påskeegget som var premien. Elevene måtte sammen finne ut av hvordan premien skulle deles på elevene i klassen. Her var det flere gode forslag og regnestykker som endte opp med at det ble delt likt på alle slik det ble rettferdig. Hvis det var noe igjen skulle dette gå til lærerne slik det ikke ble urettferdig for barna. Det satte lærerne pris på også. Håper dere nyter en fin påskeferie så sees vi første dag etter ferien som er onsdag 12. april. 


Vi har i de siste ukene hatt et tverrfalig tema vi har jobbet mye med. Dette heter "tenk nytt" og handler blant annet om søppel, gjenbruk og fantasi. Vi har lært om sortering av søppel, hvordan vi kan bruke fantasien vår, lært om gjenbruk og ikke minst laget vår egen gjenbrukskunst. 

Vi har i kunst og håndverken jobbet gruppevis med å bruke gjenbruksmatrialer og fantastien til å lage kunst. Her er det bilder fra prosessen og resultane her. For en lærerik og god prosess og ikke minst fantastiske resultater! 


Disse tingene ligger på gjenglemt tøy plassen. Ser du noe du savner? Gi en lyd :) 

Vi avsluttet forrige uke med en vellykket pysjamasfest. Vi startet med litt spilling og tegning før vi gikk over til film med popcorn og saft. En kjempefin avslutning på en nydelig uke. Nå er vi klar  for enda en flott uke med gjengen. 

Vi har hatt en innholdsrik uke. På torsdag benyttet vi oss av snøen og hadde akedag. På fredag gikk vi i i lystog sammen med resten av skolen og hadde en koselig trinnlunsj. 

2. trinn hadde i dag to stemningsfulle Luciasamlinger for alle elevene på Lassa skole.

Elevene fremførte sanger, dikt og danser til stor applaus fra salen.


Vi hadde en fin dag på uteskole i går. Bålet ble tent og pølser ble grillet. Elevene koste seg med både grilling, lek og noen klarte til og med å ake litt i bakken.  Ett nytt  minne vi tar med oss i minnebanken våres. 

I dag er en dag vi husker. I dag hadde vi besøk av Science Circus fra Vitensenteret. Det var utrolig kjekt å se hvor engasjerte elevene var, alle 26 elevene var delaktige og engasjere i dette!

Vi fikk vi være med på aktiviteten «Sotla med vatn» i begynnelsen av dagen og tidenes show på slutten av dagen. Denne dagen husker vi! 


Denne uken får elevene utlevert det ferdig produserte nye svømmekortet som gir gratis inngang i svømmehaller. Svømmehallene som kan benyttes i publikumsåpningstiden er Finnøy svømmebasseng, Hetlandshallen, Hundvåghallen, Kvernevikhallen, Rennesøyhallen og Tastahallen

Kortet er merket med elevens navn og skole. Ta godt vare på kortet. Dette er et kort som varer i flere år. Det blir gitt ut et oblat med årstall til å klistre på kortet før nytt skoleår. 


Fredag 11.11.22 var den årlige BlimE-dagen. Alle landets skoler var invitert av NRK til å danse BlimE-dansen samtidig klokken 12.

Lassa skole var samlet i gymsalen med alle sine 350 elever.

Her er lenken til årets BlimE-dans av Lassa skole


Da er vi ferdig med Kardemomme uken. Vi har storkost oss både store  og små. 


Vi har hatt en innholdsrik uke her på 2. trinn. 

På torsdag tok vi bussen til og fra Stavanger konserthus. Der fikk vi se filmen “Tottori - sommeren vi var alene” med fantastisk musikk fra Stavanger Symfoniorkester. Det var en fantastiske opplevelse for store og små. 

I dag har vi hatt en liten feiring siden vi er ferdig med å repetere alle bokstavane. Vi fikk besøk av Prinsesse Ragnhild som er søsteren til Bokstavkongen. Hun delte ut Bokstavmesterdiplom og fikk høre hvor gode vi er på bokstavene. Vi var også så heldige  at vi fikk hver vår is i dag for å feire at vi både var ferdig med repetisjon og Hannah (lærer) sin bursdag. 
Vi hadde også sangsamling i dag sammen med flere andre trinn på skolen. Der ble det sunget sanger vi hadde øvd på og 1. klasse sang også en nydelig sang for oss. 

Aktivitetsdagen på Lassa skole ble en stor suksess med gode fellesopplevelser og nye vennskap på tvers av trinnene.

I dag har alle elevene fått vist sitt dukketeater for resten av klassen.Vi startet opp i forrige uke med utdeing av roller og elevene fikk bruke fantasien. Det ble laget kjempefine og kreative figurer. I dag hadde vi urpremiere og både store og små koste seg. 

Når elevene kommer på morgenen er det forskjellige aktiviteter de kan velge mellom. Lesing, tegning,  Kaboom, lotto, legorom , kortspill, tre på rad og andre. Vi har døren åpen mellom klassene og elevene kan gå fritt. Fin start på morgenen :) 

Det blir foreldremøter i alle klasser i uke 35.

Foreldremøtene starter med fellesmøter i mediateket og fortsetter med klasseforeldremøter i klasserommene etterpå.

På fellesmøtet i mediateket vil det bli gitt viktig felles informasjon som gjelder for hele skolen. FAU vil også delta her.

1.-4.trinn møter i mediateket onsdag 31.august kl. 18.00

5.-7.trinn møter i mediateket torsdag 1.september kl. 18.00

Velkommen til foreldremøte!