Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Kantine
Kommende 8.trinn 2022
Artikkel
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51 913690 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Anne Lunde
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Sammen redder vi liv - temauke på Lunde skole

I uken etter høstferien skal vi på Lunde skole arbeide med hvordan livreddende helsehjelp bidrar for mennesker som trenger det mest. Vi legger oss opp mot TV-Aksjonen 2022 som tilfaller Leger uten grenser sitt arbeide.
I løpet av uka vil trinn og klasser arbeide på forskjellige måter med temaet. Onsdag etter lunsj arrangerer vi skolejogg. Vil elevene løpe en løype rundt skole. Det er mulig å sponse elevene med pengegaver til skolens spleiskonto. Man kan for eksempel sponse med et avtalt beløp for hver runde ungdommene løper. 
Etter skolejoggen vil elevrådet ha kake og saft salg. For å handle trengs det kontanter. 
Torsdag inviterer vi alle foresatte og familiemedlemmer til temakveld. Se egen innbydelse til denne. Denne kvelden loddes det ut fruktkurver fra hver klasse. Vi ber elevene om å ta med et bidrag i form av frukt eller godteri til utloddningen. Ta med og lever til kontaktlærer torsdag morgen. 
Vi ser fram til en annerledes og lærerik uke der vi håper på godt besøk torsdag 20. oktober om ettermiddagen. Alle inntekter vi får inn går til TV-Aksjonen. I fjor klarte vi å samle inn over 50 000 kroner. Klarer vi like mye i år?