Meny
Klasse 9 C
Haugen 12 4323 SANDNES
Telefon: 51 33 79 00 Send oss e-post
Redaktør: Anne -Marthe Nygård Basso

Da skriver vi 20.juni og sommerferien nærmer seg.  Dette er ment å være en liten hilsen, men også hvem du kontakter hvis det skulle være behov for det   i ferien.


For at standpunktkarakterene i størst mulig grad skal være rettferdige og gis på likt grunnlag,  må karakterene være fastsatt i samsvar med læreplanen for faget og gjeldende regelverk. (ref Udir). Når elevene får en sluttvurdering  skal det vise den kompetansen elevene har  ved avslutningen av opplæringen. (se utdrag fra Opplæringslova under). Dette kan være forvirrende både for elever og foresatte. I denne artikkelen  får du litt mer informasjon om  dette. Temaet vil også være sentralt på foreldremøtene til høsten.

 

 NÅDÅ - OPEN CALL!

Vil du være med å lage en kunstutstilling i Sandnes kunstforening sammen med en kunstner ?

Passer for ungdom 15-19 år.

Se vedlegg for mer info.


Yrende liv ute med nye treningsapparater!

MatteMaraton 2018 er over halvveis, og vi nærmer oss 20.000 løste oppgaver, veldig bra jobba!

Nå har flere av premiene blitt annonsert, siste er at av alle som har fullført minst et løp (422 oppgaver) blir det trukket 10 vinnere av en ipad. Ett løp = ett lodd. Dvs. Jo flere løp du fullfører, jo høyere sannsynlighet er det for at akkurat DU blir den heldige vinneren av en ipad. (For oversikt over alle premier kan du gå inn på mattemaraton.no). Pluss at for hvert løp du fullfører, får du en cookie :)

Husk også at den klassen som løser flest oppgaver på LUS blir premiert. 

Samarbeid er også viktig, vi har som mål at flest mulig får gjennomført minst ett løp.


I hele mai skal klassen delta i årets MatteMaraton.

"MatteMaraton er en årlig konkurranse som tar mål av seg å øke interessen og engasjementet rundt faget.

Maratonet består av etapper, der elevene øver opp matematiske begreper, tallforståelse, regneferdigheter og løsningsstrategier. Elevene er med i trekningen av flotte premier.

Med MatteMaraton ønsker vi å sette læring i fokus og vil bidra til at lærere, elever og foreldre finner en god og morsom måte å repetere pensum på. Elevene løser oppgaver tilpasset sitt nivå, og må gjerne samarbeide i grupper, få hjelp av søsken, foreldre og venner." (http://www.mattemaraton.no) 

Du kan lese mer om MatteMaraton her.

 

På LUS:

Klassen som har løst flest oppgaver i løpet av mai, vil bli premiert. 

I 9C:

Ved fullført maraton: premieutdeling for bl.a. flest løste oppgaver, samarbeidsevne, hjelpsomhet og engasjement.

Underveis: hvert løp eleven fullfører blir premiert og hvert løp hele klassen fullfører blir premiert. Hvert løp består av 422 oppgaver.

 

Ta deg en pause fra snapchat, insta og youtube, og løs matteoppgaver her(Husk å velge MatteMaraton 2018, dette gjør du ved å klikke på taben nærmest navnet ditt og velge oppgavesamlingen som heter MatteMaraton 2018). 

 

Bildet øverst er hentet fra: http://www.absurdgalleriet.no/kappganging/ 

 


Gjelder elever og foresatte.

Trenger du noen å snakke med, tips, råd eller å drøfte noe anonymt ? 

Ta kontakt med:

Ungdomskontakt:

Rita Møller Halvorsen - 46822223

Audun Hembre - 46199384

Espen Thorsen - 46193346

Tone Warhaug - 97176958

Foreldrekontakt:

Aslaug Neteland - 91514929


Har du hørt? Sang skal ut av skolen! Hvordan skal da unger lære alfabetet? Og gangetabellen? Det er krise på gang! Dette vil 9.trinns elevene ved Lundehaugen gjøre noe med. Klarer musikklærer Gunn og elevene å redde musikkfaget? Ta med alle du kjenner til Musikalbonanza, torsdag 5. april.

Billetter kjøpes på Sandnes kulturhus sine hjemmesider. Link: http://sandnes-kulturhus.no/program/1792

VELKOMMEN!

 

 

 

 


En elev fant ikke sine slalomstøvler etter skituren med 9.trinn mandag denne uken. Da eleven skulle hente slalomutstyret  sitt ved ankomst, var skoene vekk!

Dersom noen har forvekslet og tatt med seg feil slalomsko, ber vi om at skolen kontaktes.

 


Skolen tilbyr innføringskurs i Chromebook for de elevene på 8. og 9. trinn som ønsker. Kurset blir sammen med skolens IKT veileder.

Mandag 5.mars kl 14:30  

Agenda for kurset: Generell innføring, mappestruktur, deling/opplasting av dokumenter og opplæring i det elevene lurer på.    

Elevene møter ved biblioteket.

VELKOMMEN!