Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Innføringsklassen
Nye 1. trinn 2024-2025
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Foreldrehverdag, nettsted for foreldre
Foreldrehverdag, nettsted .
Bli med på "Beat the street"

Onsdag 28. august samlet vi alle elevene i gymsalen hvor Gunn-Rita Dahle Flesjå  informerte om Beat the street.

18. september – 30. oktober blir kommunen og byen vår gjort om til et aktivitetsspill for alle barneskoleelevene i Sandnes kommune. Hensikten med kampanjen er å inspirere ungene til å være mer fysisk aktive i hverdagen. Spillet skal også inspirere til sosialt samvær med andre barn og med familien.

Alle elever får med seg hjem en konvolutt med brikke og informasjon mandag 16. september.

Nettside

Beat the Street forvandler kommunen til et svært spill «gaming» utendørs. Elevene og foreldre / foresatte kan samle poeng ved å holde sine egne Beat-brikker og kort inntil Beat-bokser rundt om i kommunen, og jo flere bokser de er innom jo flere poeng får de. Elevene må gå, sykle eller løpe til minst to Beat bokser innen en time for å få poeng.

Alle elever vil få en brikke på skolen sammen med en konvolutt som inneholder ett kart, ett infoskriv og ett registreringskort. Registreringskortet kan foreldre / foresatte eller søsken bruke for å hjelpe og samle poeng til den skolen som eleven går på.   For å vinne premier må alle deltakere registrere seg på nettsiden

www.beatthestreet.me/sandnes   

Hjelp gjerne elevene med registreringen før selve kampanjen starter. Lærere kan også hjelpe elever med registrering dersom elevenes foresatte godkjenner det.   Dersom en elev mister brikken sin kan de få en ny, men de mister alle poengene sine og må starte på ny. Skolen vil derimot ikke miste poengene fra brikken eller kortet som er forsvunnet. Fest gjerne brikken i glidelås i jakke, på sekken eller ved bruk av strikk rundt håndleddet.Det er ikke mulig å etter-registrere poeng.  

Mer informasjon om spillet finner du på nettsiden www.beatthestreet.me/sandnes  

Alle kan være med på denne aktivitetskampanjen.

Ekstra registreringskort kan fås på Rådhuset. Poeng kan samles gjennom hele døgnet og kart over alle Beat Boxer finnes også på nettsiden. Bruk gjerne fritiden, ettermiddag og helgen sammen med venner og familie til å samle poeng.  

Følg med på www.facebook.com/BTSSandnes!Der vil det blant annet komme tips om hvordan elevene kan få ekstra poeng, det vil være ulike tema for hver uke, og aktiviteter underveis i konkurransen blir annonsert.

Følg med på nettsiden for å se hvordan skolen ligger an i konkurransen om å vinne en tur til Kongeparken. Beat the Street Sandnes er også på YouTube.  

OBS! Det er ikke lov å kjøre mellom Beat Boxene for å samle poeng eller jukse med flere kort. Dette er et spill som det er kjekt å delta i, og når noen jukser så blir det ikke gøy.  

Håper dere synes dette høres spennende ut for barna våre.

Lykke til!  

Hilsen Gunn-Rita Dahle Flesjå og Beat the Street Sandnes