Meny
Velg seksjon Forside
Innføringsklasse
Stadionveien 12, 4580 Lyngdal Postboks 186, 4576 Lyngdal
Telefon: 38334250 Send oss e-post
Redaktør: Ingfrid Farestad Skofteland
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Det nærmer seg sommerferie, men allerede til høsten blir det mer skole og under kan du laste ned skoleruta for kommende skoleår.

Ledelsen ved Lyngdal ungdomsskole har besluttet at det fra og med mandag 25. mai åpnes opp for bruk av flere rom på skolen, men alle elevene kan likevel ikke være fysisk tilstede på skolen hele skoledagen. Det blir derfor lagt opp til en kombinasjon av undervisning i klasserom, uteskole og fjernundervisning via Teams.

Etter å ha vært nede en stund åpner vi nå opp for bruk av appen Tieto Education for kommunikasjon mellom skole og hjem.

Kommunelege Henriette Pettersen har etter en befaring på Lyngdal ungdomsskole åpnet for at Lyngdal ungdomsskole kan åpne for full gjenåpning av skolen for alle elever. Dette betyr at Lyngdal ungdomsskole starter full gjenåpning for alle elevene samtidig fra og med mandag 25. mai. 2020.

Grunnet utfordringer med plassmangel på skolen i henhold til smittevernreglene kan ikke ledelsen på skolen gå god for at alle klassene starte opp igjen samtidig. Kunnskapsminister Melby sa at alle skoler skal gjenåpnes fra og med mandag 11.05, gradvis og så langt det lar seg gjøre ut i fra smittevernreglene. Både elever og foreldre skal være helt trygge på at det er fullt ut smittevernforsvarlig både på skoleveien, inne i skolebygningen og på skolens uteområde når vi åpner opp igjen.

Da er det gledelig at vi kan ønske elever ved Lyngdal ungdomsskole velkommen tilbake til skolen igjen fra og med onsdag 13 mai. Hjemmeskolen fortsetter mandag og tirsdag.

Virksomhetslederne ved skolene har skrevet et informasjonsbrev til foresatte med barn i skolen i Lyngdal. Under kan du lese dette brevet.

Følg med på skolens hjemmeside, den vil stadig bli oppdatert. Ny info kommer på mandag.

Forrige uke bestemte regjeringen at alle barnehager skal gjenåpnes fra 20. april. 1.-4. klasse og SFO skal gjenåpnes 27. april. Når ungdomsskolen skal gjenåpnes er fortsatt uklart, men vi håper det kan skje i mai. Statsministeren sa at målet var å få alle elevene tilbake på skolen før sommeren. Hun påpeker i tillegg at gjenåpning skal skje gradvis og kontrollert, med nødvendige smitteverntiltak.

Første skoledag etter påske er tirsdag 14. april.