Meny
Velg seksjon Forside
Innføringsklasse
Stadionveien 12, 4580 Lyngdal Postboks 186, 4576 Lyngdal
Telefon: 38334250 Send oss e-post
Redaktør: Ingfrid Farestad Skofteland
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Første skoledag etter påske er tirsdag 14. april.

Regjeringen har, som dere vet, besluttet å holde skoler og barnehager stengt fram til 13 april. Perioden kan bli forlenget.Tilbakemeldinger på de to første ukene i denne unntakstilstanden, er at det jobbes godt blant elever, lærere og foreldre/foresatte.

Trenger du hjelp til skolearbeidet? Røde Kors utvider leksehjelptilbudet og tilbyr gratis leksehjelp på nettsidene sine.

Regjeringen har besluttet at alle landets barnehager og skoler fortsatt skal være stengt til og med 13. april. Perioden kan bli forlenget.

Nå har skolen vært stengt i ei uke. Vi er halvveis på perioden som ble varslet med to ukers stenging. Fortsatt er det uavklart om skolen starter opp igjen fredag 27. mars eller om skolestengingen blir forlenget.

Det er noen rare dager vi befinner oss i nå og dette kan for både barn, unge og foreldre by på utfordringer. I denne situasjonen er det mange som opplever hverdagen som ekstra krevende og det er viktig at både elever og foreldre vet at det finnes mange som vil hjelpe. Det finnes flere ulike tjenester som er tilgjengelig for samtaler, råd og veiledning.

Lister barnevern minner om at de fortsatt er tilgjengelig for barn som har det vanskelig. Under kan du laste ned et infoskriv fra dem.

Selv om skolen er stengt vil sosionom Barbro Hauge, helsesykepleier Grethe Johannesen og vernepleier Anette Lindstrand være tilgjengelig på faste tidspunkt.

Folkehelseinstituttet publiserte 15. mars et infoskriv om situasjonen rundt skolestengingen.

I løpet av dagen legges ukeplanene ut på It's Learning. Der vil dere finne arbeidsoppgaver å jobbe med i neste uke.