Meny
Velg seksjon Forside
Innføringsklasse
Stadionveien 12, 4580 Lyngdal Postboks 186, 4576 Lyngdal
Telefon: 38334250 Send oss e-post
Redaktør: Ingfrid Farestad Skofteland
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Info fra rektor

Nå har skolen vært stengt i ei uke. Vi er halvveis på perioden som ble varslet med to ukers stenging. Fortsatt er det uavklart om skolen starter opp igjen fredag 27. mars eller om skolestengingen blir forlenget. Det har vært ei annerledes uke både for elever og ansatte. Tilbakemeldingene er at mange elever jobber godt og tar kontakt når de lurer på noe. Det er bra! Lærerne jobber også godt og noen kjenner nok på at de er «pålogget» døgnet rundt i tillegg til at mange har egne barn hjemme. Takk for forståelse for at det av og til kan ta noe tid før de kan svare.  

De tekniske systemene er neppe bygget for den pågangen det har vært i det siste. It’s har hatt tekniske problemer. En del lærere har prøvd ut nye programmer. Både teams og messengergrupper har vært tatt i bruk i noen klasser. Det er naturlig nok krevende å prøve ut nye programmer når man ikke er samlet og kan lære opp elevene. Men landet er i en unntakstilstand, så vi må prøve oss frem som best vi kan. For alle program: Husk på nettvettregler og ikke skriv sensitive personopplysninger.  

Mange elever begynner nok å kjede seg litt og savner skolehverdagen med venner, friminutt (og timer?). Dette er ingen ferie der man har skolefri og henger sammen med venner. Noen begynner nok også å kjenne på ensomhet. Minner om info fra både helsesøster og sosionom som også ligger ute her på hjemmesiden, hvor de informerer om når og hvordan du kan ta kontakt med de hvis du trenger en prat.  

Når hverdagen blir så annerledes enn vi er vant til, er det viktig å holde på rutiner! Sov og spis til faste tider, lag dere gode rutiner med skolearbeidet, kom dere ut i frisk luft hver dag og hjelp gjerne til hjemme med oppgaver.  

Minner også om at skolens kjernetid er mellom kl.0900-1400. Det betyr at det vil være noen tilstede som kan åpne opp, slik at dere kan hente  bøker.   Det er bare å ta kontakt med meg om det er noe dere lurer på.

 

Med vennlig hilsen

Ingfrid Farestad Skofteland
Rektor
Mobil: +47 91525589