Meny
Velg seksjon Forside
Innføringsklasse
Stadionveien 12, 4580 Lyngdal Postboks 186, 4576 Lyngdal
Telefon: 38334250 Send oss e-post
Redaktør: Ingfrid Farestad Skofteland
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Rektor informerer

Regjeringen har, som dere vet, besluttet å holde skoler og barnehager stengt fram til 13 april. Perioden kan bli forlenget.Tilbakemeldinger på de to første ukene i denne unntakstilstanden, er at det jobbes godt blant elever, lærere og foreldre/foresatte.

Det tekniske systemet har fremdeles stor pågang. Det ser likevel ut som vi er over det verste trykket. Elever og lærere prøver ut nye læringsplattformer for kommunikasjon og samarbeid. Vi må fortsette å vise hverandre raushet og forståelse for at ting kan ta lengre tid enn vi ønsker i den tiden vi er i nå..

Skolens kjernetid vil fremdeles være fra kl. 0900-1400, mandag-fredag. Da kan elever hente bøker eller div. andre ting de mangler.

Som jeg skrev i forrige info:Når hverdagen blir så annerledes enn vi er vant til, er det viktig å holde på rutiner! Sov og spis til faste tider, lag dere gode rutiner med skolearbeidet, kom dere ut i frisk luft hver dag og hjelp gjerne til hjemme med oppgaver.Trenger du/dere noen å snakke med, ta kontakt med Helsesykepleier eller Sosiallærer.Info fra begge ligger på hjemmesiden.

Ta gjerne kontakt med meg om dere lurer på noe.Med vennlig hilsen

Ingfrid Farestad Skofteland
Rektor
Mobil: +47 91525589