Meny
Velg seksjon Heddeland barnehage
Besøksadresse ungdomsskolen Øyslebøveien 54 4532 ØYSLEBØ Telefon: 38 28 92 16 Send oss e-post
Besøksadresse barneskolen Øyslebøveien 60 4532 ØYSLEBØ Telefon: 38 28 92 16 Send oss e-post
Besøksadresse Heddeland barnehage Heddelandsveien 3 4534 MARNARDAL Telefon: Styrer: 99258052 Send oss e-post
Postadresse Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter Lindesnes kommune, Nordre Heddeland 26 4534 MARNARDAL
Redaktør: Rune Johansen

Rom for alle - blikk for den enkelte

Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser på Heddeland i Marnardal.  Heddeland barnehage er en kommunal fem-avdelings barnehage for barn i alderen 0 - 6 år.  Barnehagen var ny i 2003, og høsten 2014 fikk vi et nytt bygg som rommer 2 avdelinger: Første bygg (bueformet) fra hovedport: Først administrasjon med styrerkontor. Deretter kommer avdelingen Soria Moria med barn i alderen 2-6 år. Midt på har vi et felles kjøkken med et til hørende allrom som brukes av hele barnehagen. Allrommet med kjøkken leies også ut til private på kveldstid og i helger. Lengst borte med felles inngang og garderobe, ligger avdelingene Askeladden og Tommeliten med barn i alderen 0-3 år.

Andre bygg kommer du først til avdelingen Veslefrikk med barn i alderen 2-6 år. Midt på bygget ligger personal avdelingen. Lengst borte mot heia finner du avdelingen Bukkene Bruse med barn i alderen 2-6 år. Vi har eget naturområde i heia bak barnehagen. Her har vi to grillhytter og leirplass som brukes flere dager i uken av barnehagen.

 

Litt ned til høyre finner du dokumenter som omhandler barnehagen, blant annet årsplaner, informasjon vedr. barnehageplass, hjelp til IST direkte osv. 

Etter å ha vært stengt fra 13. mars har vi i dag, 20.april, åpnet igjen! 

I dag markeres barnehagedagen her hos oss og over hele Norges land.  Årets temaet er "ulike sammen".

I 1979 ble Marnardal musikkskole startet. Senere ble navnet endret til Marnardal kulturskole da vi fikk inn andre kunstformer i skolen i tillegg til musikk.

Dette feires torsdag 13.juni kl. 18.00 i Marnar aula.Tirsdag 2. april tok førskolebarna beina fatt, og spaserte ned til kirka.Barna var spente og gledet seg veldig til påskevandring. I kirka ble vi tatt i mot av presten og kirketjeneren. Vi fikk høre om påskebudskapet, og sang sanger i sammen.Etterpå var vi i skolegården og lekte. Det var mange som traff eldre søsken og venner i skolegården som de lekte med. Det var veldig gøy å leke på skolen å gjøre seg litt mer kjent der. Etter litt mat, gikk turen tilbake til barnehagen.