Meny
Forside
Rennesøy kommune Tlf sentralbord: 51720200
Redaktør: Kristin Brabrand, Elin Asbjørnsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Endret væremåte

Dersom barnet ditt forandrer atferd på en måte som gjør deg bekymret, kan det være ulike ting som spiller inn.

Det kan være familiens livssituasjon, noe som skjer i barnehagen eller på skolen, noe som skjer på fritiden eller noe som har med barnets psykiske helse å gjøre. Rennesøy kommune ønsker at foreldre tar kontakt på et tidlig stadium dersom de er bekymret. Det vil alltid være lettere å hjelpe barnet tidlig fremfor når utfordringen har blitt stor. 

Du kan alltid ta opp dine bekymringer med helsestasjons- og skolehelsetjenestenPPT, barnehage eller skole. Vi vil forsøke og reflektere sammen med deg/dere og tenke gjennom om det kan være lurt å sette inn noen tiltak for barnet ditt. 

Opplever du at dette ikke er tilstrekkelig og du fortsatt er bekymret, skal du ikke nøle med å ta kontakt med tverrfaglige tjenesterkommunepsykolog, barneverntjenesten eller fastlegen din.

Fastlege, PPT og barneverntjenesten kan henvise til Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA) hvis det er behov for utredning eller behandling fra spesialisthelsetjenesten.

Er du bekymret for rus eller kriminelle handlinger hos et barn eller en ungdom? Du finner mer informasjon under gaming, rus og kriminalitet