Meny
Velg seksjon Klasse 1
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Gå til Google Classroom
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2020><<
oktober 2020
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Tallprogram innebærer at elevene aktivt skal gjennomføre oppgaver ute og inne som dreier seg om mengde/tallet/tallbildet som vi jobber med. Vi øver på å skrive tallene og koble menge til tallsymbol.

Endelig mandag og uteskoledag!

Denne mandagen gikk vi gjennom hula og fikk testet nye refleksvester! Vi lyste opp når vi gikk i mørket med hodelykter og lommelykter. Det var både gøy og spennende. Så gøy at vi måtte gå gjennom hula tre ganger! 


Som de fleste har fått med seg så har noen brent ned alt på turplassen på Jonsberget. Dette er kjempetrist, det er et yndet turmål både for barnehagen, skolen og for lokalbefolkningen på Mosby.

30 skoledager er gjennomført av en fantastisk gjeng førsteklassinger!

Her er småglimt fra skolehverdagen vår.


Alle med-prosjektet vårt for god overgang mellom barnehage og skole vekker interesse utenfor Mosby. Vi vil at lek og arbeid med sosial kompetanse skal være viktigere enn tradisjonelle skoleopplegg på første trinn. Mandag fikk vi besøk av Hans Fredrik Grøvan, parlamentarisk leder for KrF og medlem av utdanningskomiteen på Stortinget. Han ønsker at dette skal være skolehverdagen for alle 6-åringer i hele Norge. Med seg hadde han NRK som laget innslag til Sørlandssendingen og Norge i dag.

Reportasjen i Norge i Dag kan du se her.

Reportasjen på NRK Sørlandet kan du se her.

(foto: skjermdump fra tv.nrk.no)


Vi skulle så gjerne invitert dere alle inn i rommene fysisk, men siden det ikke lar seg gjøre så får dere små glimt fra oppstarten her. Det vil komme flere bilder fra skolehverdagen fremover.

Hold piltasten over bildene så vises tekst til endel av bildene.

 


På skolen ønsker vi meldinger om fravær og andre ting på SMS. Send til 59 44 45 19 og bruk kodeordet MOS og klassetrinn (Husk: ikke mellomrom mellom mos og tallet og at nå har elevene byttet klassetrinn) Eksempel: MOS4. Send meldingene før 08:15 så vi har tid til å lese dem før skolestart.

For å begrense smitte har vi satt i gang en rekke tiltak på skolen. Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for skolene for de ulike nivåene. Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør hvilket nivå vi på skolen skal følge.

Det er trygt for barn å gå på skolen. Vi skal fremdeles sørge for at elevene har et trygt og godt skolemiljø. Alle som jobber på skolen skal følge med på at elevene har det bra. I perioden fremover vil vi være ekstra nøye med å sikre godt smittevern. Vi er spesielt opptatt av:

• Ingen skal møte på skolen eller SFO hvis de er syke.

• Vask hender før dere kommer på skolen.

• God håndhygiene og renhold er viktig på skolen


Her kan du se en snutt fra byggeplassen.

Vi ønsker alle våre elever, og spesielt våre nye førsteklassinger velkommen til første skoledag mandag 17. august. Alle klassene begynner kl. 08.45, men slutter noe ulikt denne dagen. 1.- 4. trinn slutter kl. 13.30 og 5.- 7. trinn kl. 14.25. Alle elever må ha med seg matpakke og drikke, og de som skal videre på SFO må ha med seg to matpakker. Skolebussen går som normalt, og busskortene deles ut i løpet av august.

For mer informasjon om start- og sluttider for trinnene og skoleruta, se i Skolekatalogen som ligger under "Nyttig informasjon".