Meny
Velg seksjon Klasse 1
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Gå til Google Classroom
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2021><<
desember 2021
mtotfls
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Denne uken startet med en flott tur til Jonsbergheia hvor vi ble overrasket med deilige nystekte boller! Vi har jobbet med tiervenner og blyantgrepet. Elevene er konsentrerte og ivrige i å vise alt de allerede er så gode på!

Vi gleder oss til mandag når vi skal fremføre "På låven sitter nissen" på adventsamling for hele oppvekstsenteret. Førsteklasse er veldig flinke til å synge!


Mosby Oppvekstsenter sier ikke bare Blime. Vår visjon er Alle Med, så vi må også være med å danse. Fredag 19. november klokken 12 var 6 av 7 trinn i amfiet. 2. trinn var på tur, med ble med på dansen likevel!

Førsteklasse har fått refleksvester fra Trygg Trafikk og disse måtte vi sjekke om virket.

Uteskoledagen gikk til Hommeren med refleksvestene på, lommelykter klare i hånda og hodelykter på snei. Vi gikk gjennom hula bak hallen og dette var både litt skummelt, spennende og kjempegøy! Det var ingen tvil om at refleksene virket. Vi lyste opp som juletrær i mørket! 

 


Feilen i SMS-sending er funnet og rettet. Vi kan nå sende SMS igjen.

Vi ber dere fremdeles kontrollere at dere er registrert med riktig telefonnummer og e-postadresse. Det gjør dere på https://kristiansand.no.ist.com/guardian/

Vi anbefaler at dere abonnerer på nyheter fra hjemmesiden. Bla ned på høyre side av nettsiden og klikk på abonner på nyheter.

Vi har hatt problemer med SMS-løsningen skolen bruker. Alle meldinger med riktig kodeord kommer frem, men vi fikk ikke sendt meldinger ut. Leverandør har funnet feilen og vi har rettet denne.
Vi kan også bruke e-post når vi sender meldinger. Meldinger kan komme fra adressen ikkesvar.kristiansand.kommune@ist.com. Det er ikke mulig å svare til den adressen.
Epostadresser til lærerne finner du på ukebrev eller her.


Etter høstferien blir det skolefotografering:

Mandag  11. oktober: 3., 4. 5. trinn tar gruppe- og portrettbilde. 6. og 7. trinn tar kun gruppebilde.

Tirsdag 12. oktober: 1. og 2. trinn tar gruppe- og portrettbilde. 6. og 7. trinn tar portrettbilde.

Onsdag 13. oktober: Barnehagen.


På fasaden til gymsalen henger skolens kunst. Verket heter Vær hva du vil og er laget av Trond Nicholas Perry og Agata Sander.

Du kan lese mer om kunsten her.


Tirsdag 21. september ble snoren klippet og oppvekstsenteret offisielt åpnet. Ordfører og tidligere elev Jan Oddvar Skisland kalte bygget drømmenes arena og fortalte om den gangen han som lærervikar fikk til en stor eksplosjon i naturfag.

Vi har jobbet med mønster, sortering og geometriske former. Elevene er ivrige og lette å engasjere! 

 


Oppvekstsenteret blir offisielt åpnet av ordfører og tidligere elev Jan Oddvar Skisland 21. september.

På dagen er det fest for barn og inviterte. Klokken 17:00-19:00 inviterer vi hele Mosby på åpent hus og omvisning.


Tidligere elev og ordfører i Kristiansand, Jan Oddvar Skisland (Ap) tok med seg varaordfører Erik Rostoft (TVP), leder av by- og stedsutviklingsutvalget Ole Magne Omdal (Sp) og stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap) til Mosby Oppvekstsenter. De fikk omvisning og gleder seg til offisiell åpning 21. september.