Meny
Velg seksjon Klasse 2
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Gå til Google Classroom
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2022><<
mai 2022
mtotfls
25262728293001
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Fredag 27. mai er hele oppvekstsenteret stengt på grunn av planleggingsdag. Det er da ingen skole, SFO eller barnehage denne dagen.

Onsdag 8. juni kl 17-19 inviteres alle barn, søsken,
foreldre/foresatte/besteforeldre til sommerfest for hele
Mosby oppvekstsenter.

Det vil bli kiosk med mulighet for å kjøpe kake,
brus og kaffe, og masse aktivitet og leker for
barna med is som premie :)


Alle elever og barnehagebarn møter ved Bunnpris på Strai senest kl. 09.45 hvor de stiller opp til 17. mai-toget. (Merk at barnehagebarna går etter 1. trinn og ikke bak med de andre barnehagene som det står i programmet under.)

Toget går fra Ytre Strai kl. 10.00 til Torridal ungdomsskole. Her blir det utdeling av is til barna som har gått i toget.

Når toget er ferdig, ber vi dere foreldre være raske med å hente barna på gressmatta.

Se eget program for 17. mai feiringen videre på Torridal ungdomsskole her

Vi ønsker dere en flott nasjonaldag, og oppfordrer alle til å ha med flagg i toget!


Det har dessverre vært litt hærverk på uteområdet både i skole og barnehage den siste tiden. Alle voksne oppfordres derfor til å legge turen innom oppvekstsenteret når det passer på ettermiddager/ kvelder.  Vi trenger hjelp til å holde uteområdet så fint som mulig, slik det kan være til glede for alle i bygda i lang tid framover.


BLI MED PÅ SOMMERENS KULESTE LESEKAMPANJE! 🚀

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. trinn delta på Sommerles.no

Sommerles gjør lesing enda morsommere, og det er helt gratis å være med! Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og kan følge med på hva vennene dine leser. Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør på biblioteket!

Vi ber elevene våre som kommer fra Høietun, Høllen og områdene rundt (sør og vest for oppvekstsenteret) om å bruke stien til og fra skolen. Utbygger på nabotomta må inn og ut med en del masser, og ønsker å unngå at barna krysser innkjørselen til det nye boligfeltet.

For å sikre en lusefri vår oppfordrer FHI (Folkehelseinstituttet) alle landets skoler og barnehager til å gjennomføre en kampanje mot hodelus i uke 10. Dersom sjekk og behandling for lus skjer samtidig, ser det ut til å redusere antall hodelustilfeller over tid. Foreldre/ foresatte oppfordres til å foreta lusesjekken helgen i uke 10, det vil si 11.-13.mars. Både barnet og resten av familien bør undersøkes samtidig.

Dersom det oppdages lus, bør det settes i gang behandling med det samme. I tillegg bør foreldrene varsle skole eller barnehage samt foreldre til barnets nærmeste venner, slik at de også kan sjekke barna og eventuelt starte behandling.
Les mer herTesting
Testregimet som ble innført i Kristiansand med massetesting to ganger i uka for elever i skolen avsluttes med virkning fra nå av. De 3 gjenværende testene elever har fått med seg hjem kan brukes til testing i hjemmet ved oppståtte symptomer.

Testregimet som gjelder fra nå av innebærer:
Voksne: Anbefalt daglig testing i 5 døgn for husstandsmedlemmer eller tilsvarende nære (9 døgn dersom det ikke kan holdes avstand til den isolerte)
Øvrige nærkontakter er oppmerksomme på symptomer. Anbefalt testing ved symptomer. Ved vedvarende symptomer bør det være gjentagende testing
Barn: Barn i grunnskolealder eller yngre anbefales kun testet ved symptomer – også dersom de er husstandsmedlemmer.

Isolasjonsperioden er forkortet fra 6 til 4 døgn med noen unntak.

Informasjon om smittetilfeller
Dersom det er smitte i en klasse bør nærkontaktene være særlig oppmerksom på symptomer. Det gis nå eventuelt bare en mer generell informasjon på ukeplanen om at det er smitte i klassen, i motsetning til tidligere hvor SMS ble sendt til foresatte.

Det vises ellers til fullstendig oversikt over alle gjeldende nasjonale tiltak og anbefalinger på:
https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/regjeringen-fjerner-svart-mange-koronatiltak/id2899220/#tiltak

 


Husk at elevene lader sin iPad/Chromebook hjemme. Gi beskjed til kontaktlærer om lader/kabel er slitt. Ødelagte kabler kan være brannfarlige.

Skolens utstyr må behandles fint. Laderen har det best når enheten ligger i ro mens den lader.

Se video om ladevett:


Fra 8. januar er det slutt på den lokale regelen om karantene for de under 18 år. Det blir heller ikke innført egne karanteneregler for ansatte i skoler og barnehager.
Det betyr at Kristiansand fra og med lørdag 8. januar ikke har egne lokale regler, men følger de samme reglene som gjelder for hele landet. Det innebærer at karantene skal settes der eksponering har skjedd til og med 07.01. Alle karantener som er satt skal fullføres. 

De under 18 år som er «øvrig nærkontakt» til en smittet (for eksempel en i klassen eller barnehagen) skal ikke være i karantene. Men de anbefales å teste seg så raskt som mulig etter nærkontakt med en smittet og på dag 3 og 7. (Gjelder fra og med 8. januar)


Ansatte i skoler og barnehager som er «øvrig nærkontakt» til en smittet (for eksempel på arbeidsplassen) møter på jobb som vanlig, men er i karantene på fritiden. De må teste seg på dag 3 og 7. Fritidskarantene er slutt etter negativ test på dag 7.  (Gjelder fra 1. januar)

Hvis det er smitte i husstanden, skal man (med noen unntak) i smittekarantene. Det gjelder både for de over og de under 18 år, enten man er vaksinert eller ikke.