Meny
Velg seksjon Klasse 6
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Gå til Google Classroom
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2022><<
mai 2022
mtotfls
25262728293001
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Fredag 27. mai er hele oppvekstsenteret stengt på grunn av planleggingsdag. Det er da ingen skole, SFO eller barnehage denne dagen.

Onsdag 8. juni kl 17-19 inviteres alle barn, søsken,
foreldre/foresatte/besteforeldre til sommerfest for hele
Mosby oppvekstsenter.

Det vil bli kiosk med mulighet for å kjøpe kake,
brus og kaffe, og masse aktivitet og leker for
barna med is som premie :)


Alle elever og barnehagebarn møter ved Bunnpris på Strai senest kl. 09.45 hvor de stiller opp til 17. mai-toget. (Merk at barnehagebarna går etter 1. trinn og ikke bak med de andre barnehagene som det står i programmet under.)

Toget går fra Ytre Strai kl. 10.00 til Torridal ungdomsskole. Her blir det utdeling av is til barna som har gått i toget.

Når toget er ferdig, ber vi dere foreldre være raske med å hente barna på gressmatta.

Se eget program for 17. mai feiringen videre på Torridal ungdomsskole her

Vi ønsker dere en flott nasjonaldag, og oppfordrer alle til å ha med flagg i toget!


Det har dessverre vært litt hærverk på uteområdet både i skole og barnehage den siste tiden. Alle voksne oppfordres derfor til å legge turen innom oppvekstsenteret når det passer på ettermiddager/ kvelder.  Vi trenger hjelp til å holde uteområdet så fint som mulig, slik det kan være til glede for alle i bygda i lang tid framover.


BLI MED PÅ SOMMERENS KULESTE LESEKAMPANJE! 🚀

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. trinn delta på Sommerles.no

Sommerles gjør lesing enda morsommere, og det er helt gratis å være med! Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og kan følge med på hva vennene dine leser. Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør på biblioteket!

For å samle inn penger til Unicef sitt arbeid i Ukraina, arrangerte mellomtrinnet på Mosby Oppvekstsenter skoleløp. Elevene vervet sponsorer som betaler for hver runde de løp. Været var ikke det beste - men elevene kunne forstå at flukt er ikke lett. Vil du være med å støtte, gå inn på: https://unicef-no.donorsupport.co/-/NKFLYDWC

Sjekk ut brosjyren som ligger under Nyttig informasjon i høyremenyen.

Her kan du lese mer om hva sommerskolen er. 


Vi ber elevene våre som kommer fra Høietun, Høllen og områdene rundt (sør og vest for oppvekstsenteret) om å bruke stien til og fra skolen. Utbygger på nabotomta må inn og ut med en del masser, og ønsker å unngå at barna krysser innkjørselen til det nye boligfeltet.

For å sikre en lusefri vår oppfordrer FHI (Folkehelseinstituttet) alle landets skoler og barnehager til å gjennomføre en kampanje mot hodelus i uke 10. Dersom sjekk og behandling for lus skjer samtidig, ser det ut til å redusere antall hodelustilfeller over tid. Foreldre/ foresatte oppfordres til å foreta lusesjekken helgen i uke 10, det vil si 11.-13.mars. Både barnet og resten av familien bør undersøkes samtidig.

Dersom det oppdages lus, bør det settes i gang behandling med det samme. I tillegg bør foreldrene varsle skole eller barnehage samt foreldre til barnets nærmeste venner, slik at de også kan sjekke barna og eventuelt starte behandling.
Les mer herFra årets 17 mai. komite 2022:

Kristiansand kommune har gitt foresatte til elever på sjette trinn på Torridal- og Mosby skole, ansvar for 17. mai arrangementet i Torridal.  Foresatte til 12 elever er valgt ut til 17. mai komiteen. De andre foresatte bidrar med praktisk hjelp for arrangementet.
I år håper vi på en normal 17.mai feiring med barnetog og samling på Torridal ungdomsskole, og i hallen som tidligere år.  Forutsatt at koronasituasjonen tillater det.
Alle som har barn på 6.trinn får dugnadsoppgaver i form av kakebaking, rigging i forkant, oppgaver underveis i arrangementet, og opprydding i etterkant. Dere må altså være forberedt på å bidra på 16. og 17.mai.
Liste med konkrete dugnadsoppgaver kommer.


Tusen takk for hjelpen.