Meny
Velg seksjon SU
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2022><<
mai 2022
mtotfls
25262728293001
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Fredag 27. mai er hele oppvekstsenteret stengt på grunn av planleggingsdag. Det er da ingen skole, SFO eller barnehage denne dagen.

Minner om at både FAU og SU har innkalt til møte onsdag 2. mars 2022.

 


Fra 8. januar er det slutt på den lokale regelen om karantene for de under 18 år. Det blir heller ikke innført egne karanteneregler for ansatte i skoler og barnehager.
Det betyr at Kristiansand fra og med lørdag 8. januar ikke har egne lokale regler, men følger de samme reglene som gjelder for hele landet. Det innebærer at karantene skal settes der eksponering har skjedd til og med 07.01. Alle karantener som er satt skal fullføres. 

De under 18 år som er «øvrig nærkontakt» til en smittet (for eksempel en i klassen eller barnehagen) skal ikke være i karantene. Men de anbefales å teste seg så raskt som mulig etter nærkontakt med en smittet og på dag 3 og 7. (Gjelder fra og med 8. januar)


Ansatte i skoler og barnehager som er «øvrig nærkontakt» til en smittet (for eksempel på arbeidsplassen) møter på jobb som vanlig, men er i karantene på fritiden. De må teste seg på dag 3 og 7. Fritidskarantene er slutt etter negativ test på dag 7.  (Gjelder fra 1. januar)

Hvis det er smitte i husstanden, skal man (med noen unntak) i smittekarantene. Det gjelder både for de over og de under 18 år, enten man er vaksinert eller ikke. SU (tidligere skolestyre) på Mosby oppvekstsenter består av foresatte, elever fra elevrådet og ansatte fra barnehage og skole. SU møtes den første onsdagen i måneden kl. 18.00. SU-leder er Bernt- Erik Hansen. 
SU er skolens og barnehagens øverste rådgivende og kontaktskapende organ for alle parter i skolesamfunnet. Utvalget skal arbeide for å fremme kontakten mellom skole/ barnehage og lokalsamfunnet og skal gi barn, elever og foreldre reell medvirkning gjennom et gjensidig forpliktende samarbeid med skolen og barnehagen, samt gi ansatte medvirkning på egen arbeidsplass. 
Samarbeidsutvalget utgjør også skolemiljøutvalg (SMU) på skolen og skal bidra til å skape et godt skolemiljø og sikre elevenes rett til et godt fysisk og psykososialt læringsmiljø. Når samarbeidsutvalget er skolemiljøutvalg, skal det være satt sammen slik at elever og foreldre til sammen er i flertall. Arbeidet i samarbeidsutvalget skal være preget av respekt, tillit, åpenhet, likeverdighet og dialog. Referatene fra SU legges ut på forsiden under "Samarbeidsutvalg bhg SU" i høyremenyen.

Har dere foresatte saker dere ønsker å ta opp i SU, send gjerne mail til Anne, som tar det med videre: Anne.Brodersen@kristiansand.kommune.no

Saker til FAU sendes til eller tas opp med klassekontaktene.

FAU består skoleåret 2021-2022 av: 
1. trinn:  Christina Solum, vara Sissel F. Mørk 
2. trinn  Kristian Foshaug, vara Joakim Kargaard 
3. trinn  Line Øvrevik, vara Ranya Danielle Tønnesen 
4. trinn  Marianne Aagesen, vara Torunn Olsen 
5. trinn  Ann-Margret S. Ramse, vara Ingunn Foldnes 
6. trinn  Maren Leicht, vara Lani Øvland 
7. trinn  Monica Hagen, vara Anne Berit Egeland 
Liten avd. bhg: Julie Høgdal Johannesen 
Stor avd. bhg: Torunn Olsen 

FAU-leder: Christina Solum

Foreldre har rett til medvirkning i skolen og barnehagen. FAU skal fremme fellesinteressene til foreldrene. Medvirke til at foreldre tar aktiv del i arbeidet for å skape et godt skole- og barnehagemiljø. Bidra til et godt samarbeid mellom hjem og barnehage/ skole. Legge til rette for positiv utvikling hos barna, og skape kontakt mellom barnehagen/ skolen og nærmiljøet.