Meny
Velg seksjon Rådyr
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2020><<
august 2020
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Her kan du se en snutt fra byggeplassen.

Velkommen til nytt barnehageår   Barnehagen er fremdeles på gult nivå, i forhold til tiltak for å begrense smitte av covid-19  

Fortsatt har vi tiltak i forhold til å smittevern:     

✔ Syke barn skal ikke være i barnehagen     

✔ God håndhygiene     

✔ Redusert kontakt mellom personer

Rutiner i barnehagen: 


Fra kommuneoverlege Dagfinn Haarr:

De nasjonale retningslinjene er pr i dag endret slik at våre lokale retningslinjer må revideres. Vi legger oss derfor på de nasjonale retningslinjene som er som følger: 


Sommerferien nærmer seg, og vi ønsker dere alle en strålende ferie, med gode opplevelser.

Noen skal ut og reise, og vi minner om at dersom du reiser til land som gir karantenetid når du kommer hjem, så gjelder det også barn i barnehagen. Hvilke land det gjelder endrer seg igjennom sommeren, så det er viktig at dere selv sjekker ut dette. Dersom du har vært i et land , og har karantene, så kan barnet ikke komme i barnehagen før karantenen er over.

Vi minner også på de viktige smitteverntiltakene:

Du skal ikke reise når du er syk

Ha god håndhygiene 

Hold minst 1 meters avstand til andre enn dine nærmeste

 

GOD FERIE alle våre barn og foreldre. Vi gleder oss til å se dere igjen etter sommeren,og minner om at det er planleggingsdag mandag 3 august.

 


Vi får mange henvendelser ang om barnet kan komme i barnehagen eller ikke. Det er ingen lett avgjørelse for oss i barenhagen å ta, når vi ikke ser barnet, bare får dere foreldres forklaring på symptomer. Noen barnehager får henvendelser fra foreldre om at de er for strenge, og andre får henvendelser om at de ikke er strenge nok. 

Vi har derfor fått en skriftlig klargjøring fra kommuneoverlegene, som ligger vedlagt her. Håper det kan gjøre avgjørelsen enklere for dere som foreldre.


Fra mandag 8. juni har barnehagen normal åpningstid, kl. 07.00 - 17.00.  

Fra å være på rødt nivå i forhold til å begrense utbrudd av covid-19, har vi nå gått ned til gult nivå.


Vi venter på den oppdaterte smittevernveilederen i forhold til å kunne åpne med ordinære åpningstider igjen etterhvert.

Det går mot lysere tider i forhold til åpningstid, men den lar vente på seg, og i mellomtiden har vi fått følgende føringer fra oppvekst:

·De kommunale barnehagene kan bruke kommende uke til å planlegge ny organisering. Det vil si at den åpningstiden som er planlagt og informert ut til foresatte per nå, kan beholdes

. Det forventes at alle har ordinær åpningstid senest fra og med mandag 8.juni, så fremt ikke helt spesielle forhold tilsier noe annet

·Vi tar forbehold om at det kan komme andre endringer i den nye smitteveilederen som inneholder noe som vi ikke er forberedt på. Disse avklaringene vil eventuelt da komme tirsdag 2.juni.


Vi fortsetter neste uke med samme åpningstider som denne uken. De som har utvidet tilbud behøver ikke søke igjen denne uken. Foreløpige beskjeder er at det også blir samme åpningstid i uke 22. Samme rutiner ved levering og henting, mat og påkledning.

Vi minner også på at barnehagen har planleggingsdag fredag 22 mai, barnehagen er da stengt.


I henhold til den oppdaterte smittevernveiledningen, kan vi nå utvide åpningstiden gjeldende for alle til 0800 - 1530.

De som har samfunnskritisk stilling, og trenger utvidet i tillegg til dette, sender mail heidi.haugen@kristiansand.kommune.no, eller sms 97776071, til Heidi inne kl 18 fredag 8 mai.

Gjelder også dere som har hatt utvidet i ukene som har vært.

På mandag vil alle bli møtt når dere leverer med en forespørsel om forventet oppholdstid denne uka. Dette for å sikre at vi har bemanningen på plass der det er mest behov.

Henting og levering: Samme som foregående uke.

Mat: To matbokser (ev. 3 til de på Dyrestien som kommer så tidlig at de ikke har spist frokost hjemme)

Påkledning: Alle kommer ferdig påkledd (og påsmurt) til å starte dagen ute.

Dere kan lese den oppdaterte smittevernveilederen her :

https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/smittevernveileder/barnehage/


Samme åpningstid som forrige uke, 8.30-15.

* For dere som har utvidet tilbud minner jeg på at det er viktig at dere sier ifra dagen før dersom dere ikke kommer så tidlig, eller ikke trenger utvidet på ettermiddagen. (gjelder selvfølgelig ikke dere som blir 5 min forsinket til levering/henting, litt slingringsmonn er det) Men dere som vet at i morgen trenger vi ikke å levere kl 7, men leverer 8.30 istedet. Dette handler om at vi da kan endre på bemanningen, slik at vi har bedre bemanning den tiden barna er i barnehagen.

* Minner også på at ALLE skal komme kledd for å være ute. Vi kler av de som skal starte dagen inne, men det varierer hvilke grupper som starter dagen ute, og for at dere skal slippe å huske på det, så skal alle være "utekledd".

Ellers så bruker dere samme port, og samme leverings- og hentemetode som i uke 18.