Meny
Velg seksjon Klasse 2 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Vodlaveien 1 4156 Mosterøy
Telefon: 51720300 Send oss e-post
Redaktør: Kristin Surnevik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2020><<
oktober 2020
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Å være forelder byr på mange gleder, men mange er også usikre og ønsker en enklere tilgang til fagfolk for støtte og hjelp.  Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no 

Klikk les mer for å komme til kommunens informasjonsside.


Søknad om fri fra undervisningen (permisjon) skal skje på elektronisk søknadsskjema som ligger på kommunens hjemmeside.

Følg denne lenken for mer informasjon og søknadsskjema:  https://www.stavanger.kommune.no/barnehage-og-skole/skole/elevpermisjon/

Rektor oppfordrer familiene til å legge ferier til skolens ferier og fridager.  Søknader om fri skal leveres skolen i god tid, retningslinjene sier senest en måned før permisjonen skal starte.


Dette skoleåret kan vi risikere at elever får et uønsket høyt skolefravær fordi de må holde seg hjemme mer enn normalt av smittevernhensyn.  Skolen vil derfor legge til rette for at elever som må være hjemme, i størst mulig grad kan få med seg opplæringen som skjer på skolen.  Vi legger opp til at elever som er forholdsvis friske, eller evt. er i karantene eller isolasjon, kan arbeide med oppgaver hjemmefra.  Foreldrene avgjør om barna er friske nok til å gjøre skolearbeid.  

Opplæringstilbudet og elevenes forutsetninger vil være forskjellig for de ulike trinnene.  På hvert trinn vil du finne informasjon om hvordan eleven kan følge skolearbeidet når de er hjemme, se under Informasjon i menyen til høyre på klassetrinnet.  Vi ønsker god dialog med hjemmet om dette, så ta gjerne kontakt med læreren om du har spørsmål.  

Dersom vi kommer i en situasjon der vi må stenge ned et klassetrinn, eller hele skolen, vil vi tilby hjemmeundervisning på tilsvarende måter som da vi stengte skolen i mars.


Mange foreldre har spørsmål om når barnet skal holde seg hjemme ved sykdom, og når det kan komme på skolen igjen.  I denne tiden må alle være ekstra vaktsomme overfor sykdom som kan vise seg å være korona.  Vi må derfor ha lavere terskel for å gå på jobb og holde barn hjemme ved sykdom enn det vi pleier å ha.  Vi voksne må ta nødvendige vurderinger, og som hjelp legger skolen ut et eget skriv med retningslinjer om dette.  Innholdet er hentet fra smittevernveilederen for 1.-7.trinn.

Hvis man mistenker koronasmitte skal man ta kontakt med fastlege for avtale om testing.

Retningslinjene finner du i menyen til høyre under Rutiner korona, eller ved å klikke på les mer.


Skolebussene kjører som normalt fra skolestart.  Avgangstidene er de samme som før, både til skolen og hjem igjen.

Smittevernregler på buss på gult nivå tilsier at avstandskravet på en meter ikke gjelder på reiser under en time.  Elevene kan derfor sitte skulder ved skulder, men de skal enten sitte ved siden av søsken eller en medelev i klassen. Det er ikke lov å benytte seter der elevene sitter ansikt til ansikt. Døren foran og første seterad vil fremdeles være sperret.  

Skolen vil fortsatt oppfordre til at elevene går eller sykler til skolen, eller blir kjørt til skolen for å redusere personkontakt på bussene. I løpet av første skoleuka vil skolen og busselskapet følge nøye med på om det er nok setekapasitet.  

Klikk les mer for å finne busstider og smitteverntiltak.