Meny
Velg seksjon Klasse 2 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Vodlaveien 1 4156 Mosterøy
Telefon: 51720300 Send oss e-post
Redaktør: Kristin Surnevik
Det er 23 dokumenter i arkivet.
Ukeplan og informasjon 2. trinn
Ukeplan og info 2. trinn
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juli 2022><<
juli 2022
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Som kjent går nåværende rektor av med tidligpensjon 1.oktober.  Det er nå tilsatt ny rektor som overtar til høsten.  Det er Bente Søvik, som er 42 år gammel og kommer fra en avdelingslederstilling på Vaulen skole.  Vi vil benytte anledningen til å ønske Bente velkommen til skolen vår, og ønske henne lykke til som leder for en flott flokk med elever, og et dyktig og engasjert personale!

Kommunen har opprettet en beredskapsordning der skolen ved behov kan dele ut jodtabletter til barn etter anbefaling fra Kriseutvalget for atomberedskap.  Foreldre har rett til å reservere seg mot at deres barn får utdelt jod.  Foreldre som motsetter seg at barnet mottar jodtabletter skal signe reservasjonsskjema og levere det til skolen.  Foreldre som ikke reserverer seg har gitt såkalt "passivt samtykke".  

Det er sendt ut e-post til alle foreldre med reservasjonsskjema. Det kan også skrives ut her fra hjemmesiden.

Klikk les mer for å finne reservasjonsskjemaet.


Det blir tur og uteskole i morgen, tirsdag 15.mars. Elevene har fått med seg infoskriv hjem i sekken i dag. 

I dag var det flere elever som syntes det var kaldt å ha utetime og i tillegg være ute i hvert friminutt. Kan dere sjekke at elevene har varme klær på skolen? Hansker, luer, fleece-/ullgenser, varme sko/støvler, utebukse eller dress. På grunn av den kraftige vinden i dag, valgte vi å sende elevene hjem i mer enn bare jakke og sko. Av erfaring vet vi at det kan bli litt venting på bussene. Derfor er det viktig å også ha dette med tilbake igjen i morgen. 

Hei alle kjekke elever på 2.trinn!

 

Velkommen til nytt skoleår, vi gleder oss til å se dere igjen.

Når dere kommer på skolen i morgen, går dere bort til inngangen vår som er til venstre for trappa ned til der vi var i fjor. Bjørghild, Lena, Hanif og Jorunn står klar til å ta i mot dere. Når det ringer inn skal vi stille opp i fast kø ute, men det gjør ikke noe om dere ikke husker plassen deres i morgen. Ta med skolesekk, matpakke og vannflaske (dersom du ikke har bestilt drikke på skolen). 

All informasjon som blir lagt ut på minskole i år vil dere finne under fanen 2A. 

Dere får ukeplan i morgen med mer utfyllende informasjon.

 

Hilsen Maria og Lena


Søknad om fri fra undervisningen (permisjon) skal skje på elektronisk søknadsskjema som ligger på kommunens hjemmeside.

Følg denne lenken for mer informasjon og søknadsskjema:  https://www.stavanger.kommune.no/barnehage-og-skole/skole/elevpermisjon/

Rektor oppfordrer familiene til å legge ferier til skolens ferier og fridager.  Søknader om fri skal leveres skolen i god tid, retningslinjene sier senest en måned før permisjonen skal starte.