Meny
Velg seksjon Klasse 2 b
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Vodlaveien 1 4156 Mosterøy
Telefon: 51720300 Send oss e-post
Redaktør: Kristin Surnevik
Ukeplan og informasjon 2. trinn
Ukeplan og info 2. trinn
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2021><<
januar 2021
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Kulturskolen på har tilbud i følgende fag:

Slagverk/trommer, piano, gitar, sang, barnekor, visuelle kunstfag og dans.

Undervisningen foregår på Mosterøy og Vikevåg

For mer info ta kontakt med soneleder Per Ivar Thorstad, pit@stavanger.kommune.no , tlf: 95218393 Påmelding på www.stavangerkulturskole.noDere finner oppdatert koronainformasjon på kommunens hjemmeside.  Gå inn på lenken under.  Her finner dere også informasjon på andre språk.

https://www.stavanger.kommune.no/helse-og-omsorg/informasjon-om-koronavirus/


Beredskapsledelsen i Stavanger har vedtatt at også barneskolene skal over på rødt nivå.  Ved Mosterøy skole åpner skolen som vanlig i morgen, og alle elever vil få informasjon om tiltakene på skolen.  Ved skolen vil det bli relativt få endringer, da vi hele høsten har vært organisert tett opp til rødt nivå.  Vi kommer til å følge opp alle tiltak ekstra nøye de neste to ukene.  Hallen og garderobene blir stengt, så det blir alternativ undervisning i kroppsøving.  Svømming blir avlyst.  Leksehjelp blir avlyst. Klassen blir fortsatt en kohort, men blanding eller samarbeid mellom kohorter skal ikke foregå hverken inne eller ute.  Uteområdene blir derfor også delt de to neste ukene, slik at hver kohort får eget område. SFO får redusert åpningstid denne uka.  Det blir stengt om morgenen, og vi stenger kl 16.00. Vi vurderer åpningstidene for neste uke, og kommer tilbake med informasjon.  

Skoleskyss vil gå som normalt. Smittevernet er det samme på gult og rødt nivå. Gjeldende regler er at elevene kan sitte skulder ved skulder og ikke ansikt mot ansikt.  De kan sitte med elever de går i klasse med, eller med søsken.  Ingen kan ta en buss de ikke hører til på.  Elever på ungdomsskolen skal bruke munnbind.  Vi anbefaler fortsatt at elever går, sykler eller blir kjørt for å bidra til bedre kapasitet på skolebussene.


Byggingen av gang- og sykkelsti langs Mosterøyveien fra skolen til Finnasand er ferdig i disse dager.  Mindre oppryddingsarbeider fortsetter i kortere perioder etter nyttår, evt litt utpå våren.  Vi er veldig glade for at elevene langs denne veien nå får en trygg og god skolevei.

I byggeperioden har alle elevene langs veien fått gratis skoleskyss uavhengig av veilengde.  Dette opphører ved nyttår.  Fra 1.januar 2021 blir det bare elever som kommer inn under den ordinære skoleskyssordningen som fortsatt får gratis skoleskyss.  Elevene under skyssgrensen kan fortsatt bruke busskortet, men må fylle på penger selv, dersom de ønsker å ta skolebussen.


Onsdag 11.11. kl 11 danset vi BlimE-dansen på skolen.  Med behørig avstand og klare koronaregler samlet vi alle kohorter utendørs til felles dans.  Resultatet ble en fin film og en kjekk fellesopplevelse i en tid der vi savner å være sammen.  

Filmen kan du se ved å gå inn på  nrksuper.no/blime-dans og søke på Mosterøy skole


Å være forelder byr på mange gleder, men mange er også usikre og ønsker en enklere tilgang til fagfolk for støtte og hjelp.  Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no 

Klikk les mer for å komme til kommunens informasjonsside.