Meny
Velg seksjon Klasse 3 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Vodlaveien 1 4156 Mosterøy
Telefon: 51720300 Send oss e-post
Redaktør: Kristin Surnevik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2020><<
juni 2020
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405

Torsdag 28. mai hadde Stavanger Aftenblad et oppslag om den Google-baserte læringsplattformen som vi bruker i Stavangerskolen. Datatilsynet mener det er problematisk at kontaktinformasjonen er tilgjengelig for elevene i kommunen. I den anledning ønsker vi å forklare hvordan læringsplattformen fungerer, og hva vi foretar oss etter Datatilsynets utspill.

Vi sender derfor ut e-post med informasjon til alle foreldre i løpet av fredag 29.mai.  Klikk les mer for å finne kopi av brevet som blir sendt ut.


I perioden fram til sommerferien kan ingen elever bli med andre elever hjem på skolebussen.  Ingen kan få ta en annen buss enn den bussen de pleier å ta.  Det er begrenset plass på bussene.  Vi ønsker også å begrense antallet nærkontakter og holde oversikt over hvem som reiser med de ulike bussene.  Elever som skal være med andre elever hjem må derfor ordne transport etter skoletid privat.  Dette gjelder selvsagt ikke dersom elevene i utgangspunktet tar samme skolebuss. 


Etter oppstart for alle elever ser det ut til å gå bra på skolebussene.  Så langt er det nok plass på alle bussene.  Skolen vil følge nøye med på kapasiteten denne og neste uke.

Vi har hatt godt samarbeid med Kolumbus og Norgesbuss, som har fått på plass flere busser.  Derfor vil noen av rutene bli kjørt av andre typer busser enn de grønne vi er vant til. Det kan f.eks være hvite busser fra Boreal eller Flybussen. Det blir kjørt en buss til Sokn, og en buss til Bru, og det kjøres også en buss til Vestre og en buss til Austre Åmøy. 

Vi minner om at elevene må ha med seg busskort.  Dersom de har mistet kortet må eleven henvende seg på kontoret for å få midlertidig bussbevis.


Onsdag 13.mai åpnes skolen for alle elevene våre.  Skolen har gjort en rekke tiltak for å ivareta smittevernet.  Elevene skal ha normal lengde på skoledagen.  Skolebussene kjører som normalt med noe økt kapasitet.  Vi oppfordrer likevel elever til å gå, sykle eller bli kjørt til skolen for å redusere presset på bussene. Informasjon om skolestart og skolebuss er i dag sendt til alle foreldre på e-post. 

Vi har samlet all informasjon om oppstart og skolens rutiner under fanen "Rutiner korona" i menyen til høyre.

Du kan også klikke på les mer for å finne brevene som er sendt ut til alle. 


Vi har planlagt å gjøre høyde og vektmålinger i 3 klasse i tråd med nasjonalfaglige retningslinjer. Elevene blir målt og veid en og en inne på helsesykepleiers kontor.


Fra torsdag 30.mars kan også elever på 1.-4.trinn uten rett til skoleskyss ta Askjebussen til og fra skolen.  Skolen har hatt kontakt med Kolumbus for å avklare dette.   Vilkåret er at avstandskravet overholdes.  Kun en elev pr dobbeltsete. Dette må foreldrene hjelpe til med.  Kolumbus tar forbehold om at dersom det blir for mange reisende, må vi innføre plassrestriksjoner.  Elevene må ha gyldig busskort.  Kontanter kan ikke benyttes.  Elever på 5.-7.trinn må gå, sykle eller bli kjørt til skolen.

Klikk les mer for å finne informasjon som er sendt ut på e-post til de aktuelle foreldrene i dag.