Meny
Velg seksjon Klasse 7 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Vodlaveien 1 4156 Mosterøy
Telefon: 51720300 Send oss e-post
Redaktør: Kristin Surnevik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2020><<
september 2020
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293001020304
05060708091011
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Informasjonen gjelder ved henting av elever som vanligvis tar buss hjem fra skolen: 

Elevene stiller i busskø på kunstgressbanen etter skoledagen er slutt. Dette er for å unngå for stor trafikk i dropsonene ved avd. 1 og klubbhuset. Foresatte som skal hente elever kjører inn til skolen (der bussene vanligvis står), og følger strømmen av biler frem til der elevene står og venter. Der vil det være flere trafikkvakter som henter elevene fra busskøen til bilene. Alle elevene på skolen har fått beskjed om å stille i busskø. Elevene vet også at det blir lagt ut informasjon på hjemmesiden og at det står en vakt ved avdeling 1 og gir informasjon til foresatte. 

Elevene som vanligvis blir hentet på avdeling 1 kan bli hentet der.

Alle trafikanter må ta det rolig og vise hensyn til elevene og hverandre. Takk for at dere hjelper til med å løse dette på en god måte!

 


Som kjent pågår det en streik blant bussjåførene på Østlandet.  Fra lørdag er det varslet at streiken vil bli utvidet til å gjelde hele Rogaland.  Dette vil påvirke skoleskyssen til Mosterøy skole.  Elevene må derfor komme seg til skolen på egenhånd, evt bli kjørt til skolen.  Skolen blir drevet som vanlig. 

Dersom det blir streik, vil det trolig bli mye trafikk i området rundt skolen.  Vi oppfordrer til samkjøring for å redusere trafikken.  Vi minner også om dropsonene ved avdeling I og oppe ved klubbhuset.  Alle trafikanter må ta det rolig og vise hensyn til elevene og hverandre.

Nærmere informasjon om eventuell utvidelse av streiken finner dere på https://www.kolumbus.no/


Mange foreldre har spørsmål om når barnet skal holde seg hjemme ved sykdom, og når det kan komme på skolen igjen.  I denne tiden må alle være ekstra vaktsomme overfor sykdom som kan vise seg å være korona.  Vi må derfor ha lavere terskel for å gå på jobb og holde barn hjemme ved sykdom enn det vi pleier å ha.  Vi voksne må ta nødvendige vurderinger, og som hjelp legger skolen ut et eget skriv med retningslinjer om dette.  Innholdet er hentet fra smittevernveilederen for 1.-7.trinn.

Hvis man mistenker koronasmitte skal man ta kontakt med fastlege for avtale om testing.

Retningslinjene finner du i menyen til høyre under Rutiner korona, eller ved å klikke på les mer.


Skolebussene kjører som normalt fra skolestart.  Avgangstidene er de samme som før, både til skolen og hjem igjen.

Smittevernregler på buss på gult nivå tilsier at avstandskravet på en meter ikke gjelder på reiser under en time.  Elevene kan derfor sitte skulder ved skulder, men de skal enten sitte ved siden av søsken eller en medelev i klassen. Det er ikke lov å benytte seter der elevene sitter ansikt til ansikt. Døren foran og første seterad vil fremdeles være sperret.  

Skolen vil fortsatt oppfordre til at elevene går eller sykler til skolen, eller blir kjørt til skolen for å redusere personkontakt på bussene. I løpet av første skoleuka vil skolen og busselskapet følge nøye med på om det er nok setekapasitet.  

Klikk les mer for å finne busstider og smitteverntiltak.


For å forberede overgangen til ungdomsskolen har Stavanger kommune laget en informasjonsbrosjyre om hvordan skolene samarbeider om overgangen i løpet av 7.klasse.  Alle foresatte på 6.trinn mottar denne brosjyren.

Klikk les mer så finner du kopi av brosjyren i menyen til høyre.