Meny
Velg seksjon Klasse 1 b
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Vodlaveien 1 4156 Mosterøy
Telefon: 51720300 Send oss e-post
Redaktør: Bente Søvik
Ukeplan og informasjon 1. trinn
Ukeplan og info 1. trinn
Multi sortering
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Elevene i 1b laget seg selv som 100-åringer.

I dag har vi vært på tur i Vollskogen. Kjekt å leke på et nytt sted. Vi hadde også mange forskjellige styrkeøvelser i skogen. 1. trinn er jammen en sprek gjeng!

Godt nytt år alle sammen! Her er dagens K&H prosjekt. Elevene koste seg da de laget raketter med fettfarger. Utstillingen henger i gangen vår.

I dag ble det både to, tre og fire pinnebrød på elevene. Det var mange som koste seg, selv om ikke alle hadde tålmodighet til å steike dem ferdig. 

Første skoledag etter ferien er torsdag 18.august. Vi starter til vanlig tid kl 08.45.  Nye førsteklassinger møter på nedre nivå ved sandkassen kl 09.00. Skolebussene kjører som vanlig. Se mer under Praktisk informasjon i menyen øverst til venstre.  SFO har åpent hele mandag 15.august, men er stengt 16. og 17. august på grunn av planleggingsdager.  SFO er åpen igjen med morgen-SFO og ettermiddags-SFO som vanlig fra og med 18.august.


Søknad om fri fra undervisningen (permisjon) skal skje på elektronisk søknadsskjema som ligger på kommunens hjemmeside.

Følg denne lenken for mer informasjon og søknadsskjema:  https://www.stavanger.kommune.no/barnehage-og-skole/skole/elevpermisjon/

Rektor oppfordrer familiene til å legge ferier til skolens ferier og fridager.  Søknader om fri skal leveres skolen i god tid, retningslinjene sier senest en måned før permisjonen skal starte.