Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Vodlaveien 1 4156 Mosterøy
Telefon: 51720300 Send oss e-post
Redaktør: Kristin Surnevik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2020><<
mai 2020
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
For ansatte
Pålogging ansatte

I perioden fram til sommerferien kan ingen elever bli med andre elever hjem på skolebussen.  Ingen kan få ta en annen buss enn den bussen de pleier å ta.  Det er begrenset plass på bussene.  Vi ønsker også å begrense antallet nærkontakter og holde oversikt over hvem som reiser med de ulike bussene.  Elever som skal være med andre elever hjem må derfor ordne transport etter skoletid privat.  Dette gjelder selvsagt ikke dersom elevene i utgangspunktet tar samme skolebuss. 


På grunn av koronarestriksjonene er den ordinære førskoledagen 26.mai avlyst.  Skolen drives for tiden under svært spesielle vilkår, og vi har derfor ikke kapasitet til å ta imot ekstra besøk på skolen, slik vi gjerne ville.  I stedet gjennomfører vi et alternativt opplegg om ettermiddagen 2.juni.  Vi inviterer barna som skal begynne på skolen puljevis, sammen med en av foreldrene til et kort besøk på skolen.  De får komme inn i klasserommet og treffe læreren.  Det blir også mulig å gå innom på SFO.  

Skolen har sendt ut brev til alle foreldre som har barn som skal begynne i 1.klasse om dette.  Klikk les mer for å finne kopi av brevet som er sendt ut.


Fra mandag 25. mai tilbyr barneskolene en tilsynsordning for elever på SFO fra 07.30 og fram til skoledagen starter. Alle barneskolene gir et SFO-tilbud etter skoletid fram til klokken 16.00. Noen skoler vil kunne ha ordinær åpningstid fram til 16.30, men med et begrenset aktivitetstilbud.

Åpningstidene ved SFO vil i tiden framover kunne variere noe mellom skolene, ut fra skolens forutsetninger og foreldregruppens behov.

Ved skoler med ordinær åpningstid på SFO utgår tilbudet til foreldre med samfunnskritiske funksjoner.


Etter oppstart for alle elever ser det ut til å gå bra på skolebussene.  Så langt er det nok plass på alle bussene.  Skolen vil følge nøye med på kapasiteten denne og neste uke.

Vi har hatt godt samarbeid med Kolumbus og Norgesbuss, som har fått på plass flere busser.  Derfor vil noen av rutene bli kjørt av andre typer busser enn de grønne vi er vant til. Det kan f.eks være hvite busser fra Boreal eller Flybussen. Det blir kjørt en buss til Sokn, og en buss til Bru, og det kjøres også en buss til Vestre og en buss til Austre Åmøy. 

Vi minner om at elevene må ha med seg busskort.  Dersom de har mistet kortet må eleven henvende seg på kontoret for å få midlertidig bussbevis.


Onsdag 13.mai åpnes skolen for alle elevene våre.  Skolen har gjort en rekke tiltak for å ivareta smittevernet.  Elevene skal ha normal lengde på skoledagen.  Skolebussene kjører som normalt med noe økt kapasitet.  Vi oppfordrer likevel elever til å gå, sykle eller bli kjørt til skolen for å redusere presset på bussene. Informasjon om skolestart og skolebuss er i dag sendt til alle foreldre på e-post. 

Vi har samlet all informasjon om oppstart og skolens rutiner under fanen "Rutiner korona" i menyen til høyre.

Du kan også klikke på les mer for å finne brevene som er sendt ut til alle. 


Det er lagt ut program for 17. mai under "informasjon"