Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Vodlaveien 1 4156 Mosterøy
Telefon: 51720300 Send oss e-post
Redaktør: Kristin Surnevik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2020><<
september 2020
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293001020304
05060708091011
For ansatte
Pålogging ansatte
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Regjeringen har laget en egen nettside med informasjon til foreldre om barn og koronavirus. På nettsiden finner du "alt" du trenger å vite som foreldre til elever i barneskolen.


Smittevernkontoret i Stavanger kommune har oppdatert råd om sykdom i barnehager og skoler/SFO. Rådene er oppdatert 9. september og gjelder både ansatte og barn.

Alle med nyoppståtte symptomer på luftveisinfeksjon skal holde seg hjemme.


Leksehjelpen starter opp igjen mandag 7.september.  Tilbudet går til elever på 3.-6.trinn.  Tilbudet er på 40 minutter rett etter skolen mandag, onsdag og torsdag.  På grunn av krevende bemanningssituasjon i forbindelse med korona har vi ikke mulighet til å tilby leksehjelp på tirsdager i år.  Tilbudet om leksehjelp er gratis og frivillig.  Det er ikke rett på skyss hjem etter leksehjelpen.  SFO er åpen parallelt med leksehjelpen.

Klikk les mer for å finne påmeldingsskjema.


Skolen starter opp igjen mandag 17.august.  På grunn av koronapandemien starter vi opp med restriksjoner på gult nivå.  Informasjon om skolens tiltak finner dere i høyremenyen under fanen "Rutiner korona".  2.-7.klasse møter til vanlig tid kl 08.45 og skal gå direkte til klasserommet.  Klasserommene vil være åpne fra kl 08.30. Første klasse skal møte utendørs på nedre nivå kl 09.00.  Egen informasjon til ny førsteklasse kommer.

Skolebussene kjører som vanlig, men også her gjelder restriksjoner på gult nivå.  Egen informasjon kommer.  Fremdeles gjelder anbefalingene om å gå, sykle eller bli kjørt til skolen.


Mange foreldre har spørsmål om når barnet skal holde seg hjemme ved sykdom, og når det kan komme på skolen igjen.  I denne tiden må alle være ekstra vaktsomme overfor sykdom som kan vise seg å være korona.  Vi må derfor ha lavere terskel for å gå på jobb og holde barn hjemme ved sykdom enn det vi pleier å ha.  Vi voksne må ta nødvendige vurderinger, og som hjelp legger skolen ut et eget skriv med retningslinjer om dette.  Innholdet er hentet fra smittevernveilederen for 1.-7.trinn.

Hvis man mistenker koronasmitte skal man ta kontakt med fastlege for avtale om testing.

Retningslinjene finner du i menyen til høyre under Rutiner korona, eller ved å klikke på les mer.


Skolebussene kjører som normalt fra skolestart.  Avgangstidene er de samme som før, både til skolen og hjem igjen.

Smittevernregler på buss på gult nivå tilsier at avstandskravet på en meter ikke gjelder på reiser under en time.  Elevene kan derfor sitte skulder ved skulder, men de skal enten sitte ved siden av søsken eller en medelev i klassen. Det er ikke lov å benytte seter der elevene sitter ansikt til ansikt. Døren foran og første seterad vil fremdeles være sperret.  

Skolen vil fortsatt oppfordre til at elevene går eller sykler til skolen, eller blir kjørt til skolen for å redusere personkontakt på bussene. I løpet av første skoleuka vil skolen og busselskapet følge nøye med på om det er nok setekapasitet.  

Klikk les mer for å finne busstider og smitteverntiltak.