Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Vodlaveien 1 4156 Mosterøy
Telefon: 51720300 Send oss e-post
Redaktør: Kristin Surnevik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<november 2020><<
november 2020
mtotfls
26272829303101
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30010203040506
For ansatte
Pålogging ansatte
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Flere skoler får henvendelser fra foreldre som ønsker å avholde et førjulsarrangement for elevene. I dagens situasjon er det imidlertid en rekke smittevernhensyn som må tas hensyn til for å unngå nye smitteutbrudd. Som dere vet, har mange Stavangerskoler den siste tiden opplevd smitteutbrudd med påfølgende karantene for elever og ansatte.   For å redusere risikoen for nye smitteutbrudd blant elever, fraråder derfor skolesjefen førjulsarrangementer i regi av foreldre. 

Her på skolen kommer alle klasser til å legge opp til kjekke dager i desember, og vi vil på denne måten prøve å bidra så godt vi kan til en koselig førjulstid.   


Stavanger kommune inviterer foreldrene på 3. og 6.trinn til å besvare årets foreldreundersøkelse.  Undersøkelsen skal bidra til å skape en enda bedre skolehverdag for elevene i stavangerskolen som vi er en del av.  Resultatene fra undersøkelsen vil bli drøftet i skolens råd og utvalg.  Hver husstand vil motta en SMS med brukernavn og lenke til undersøkelsen.  Det skal bare innhentes et svar pr husstand.  Vi håper på god deltakelse i undersøkelsen, og oppfordrer alle foreldrene på 3. og 6.trinn til å svare.

Klikk les mer for å finne kopi av brevet som er sendt til foreldre som kan delta.


Onsdag 11.11. kl 11 danset vi BlimE-dansen på skolen.  Med behørig avstand og klare koronaregler samlet vi alle kohorter utendørs til felles dans.  Resultatet ble en fin film og en kjekk fellesopplevelse i en tid der vi savner å være sammen.  

Filmen kan du se ved å gå inn på  nrksuper.no/blime-dans og søke på Mosterøy skole


Etter nye koronaregler både på landsbasis og i kommunen, ønsker Mosterøy skole å begrense den fysiske kontakten med foreldre i november.  Det betyr at vi oppfordrer foreldre til å oppsøke skole og SFO så lite som mulig.  Dersom foreldre kommer inn i bygget må de være helt friske, sprite hendene og holde 2 meter avstand til ansatte.  Ved henting og levering på SFO ber vi dere om å oppholde dere innendørs så kort tid som mulig.  Utviklingssamtaler som skal foregå i de kommende ukene, blir i stor grad gjennomført på nett.  Disse tiltakene blir gjennomført for at våre ansatte skal få så få nærkontakter som mulig.  Dette vil være et bidrag til å begrense smittespredning og til at vi kan fortsette å holde skolen og SFO åpen.  Vi håper på forståelse for tiltakene.

Skoleløpene til inntekt for TV-aksjonen er gjennomført med stor innsats fra elevenes side.  Hvert trinn sprang banen rundt runde etter runde for å samle inn penger fra sponsorene sine.  Til sammen har vi sprunget 2144 runder!  Nå gjenstår det at alle betaler inn beløpene sine på Spleisen vår. 

Til nå er det kommet inn over 59 000 kroner, kjempebra!  Kan vi komme enda høyere opp?

Gå inn på spleis.no/130923 for å støtte aksjonen.


Å være forelder byr på mange gleder, men mange er også usikre og ønsker en enklere tilgang til fagfolk for støtte og hjelp.  Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no 

Klikk les mer for å komme til kommunens informasjonsside.