Meny
Velg seksjon F
Kongsgård allé 20 4631 Kristiansand
Telefon: + 47 38107890 Send oss e-post
Redaktør: Kristian Aamodt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Hver dag har vi uteskole på mellomtrinnet. I dag gikk vi til Bertesbukta med tegnebrett og blyant under armen. Først lærte vi en del om sjøvett og båtutstyr fra boka "Morten Måke". Her var det mange nye ord å lære. Så satte vi oss på en holme, og tegnet båter som vi så i havna. Det gikk ikke så bra fordi måkene fløy over oss og skrek som gale. Housein så et måkerede med seks småfugler i, og Mahir fant et rede med fugleegg i. Vi måtte flytte oss for vi skjønte at vi var ubudne gjester. 

Mellomtrinnselever har vært med på den store tegnedugnaden i regi av Redd Barna. Vi har delt våre tegninger om koronatiden, og nå har vi fått hvert sitt diplom. Vi har tegnet og skrevet litt om våre opplevelser av denne tiden. Alle har savnet den trygge hverdagen med aktiviteter, lek med venner og det å kunne gå på skolen. 5183 barn fra hele Norge har sendt inn sine tegninger!!! :)) 


Elevene i klassene F/G/H og M3 starter på skolen igjen tirsdag 12.mai klokka 09.00. De skal være på skolen frem til klokka 13.00. Elevene har skole hver dag fra klokka 09.00 til klokka 13.00. Elevene skal møte utenfor sitt klasserom. De får antibac på hendene før de går inn i klasserommet. Hvis en elev er syk skal han/hun ikke komme på skolen. Syke elever blir sendt hjem igjen. Husk å gi beskjed om fravær ved å ringe Mottaksskolen på telefon: + 47 38107890. Med vennlig hilsen inspektør Per Johannes Sørfonden og rektor Kristian Aamodt

De minste elevene begynner på skolen på mandag. Klasse F begynner IKKE på skolen enda. Men vi sees hver dag på Meet :)
Se filmen om åpning av skolene sammen med barnet ditt: Nå åpner skolen
Viser også til informasjon som er lagt ut på kommunenes hjemmeside: Det er trygt for barn å gå på skolen   
Les informasjon på ditt språk: Info til foreldre på flere språk

Hilsen alle voksne i F-klassen