Meny
Velg seksjon F
Kongsgård allé 20 4631 Kristiansand
Telefon: + 47 38107890 Send oss e-post
Redaktør: Kristian Aamodt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Fredag 14. juni hadde klasse E og F utegym. 

For en dag! Elevene på mellomtrinnet hadde en kjempefin dag i Odderøya havn. Det var to meget gode museums-pedagoger som har lært oss om Kristiansands maritim historie og litt om sikkerhet i båt. Vi har lært å tvinne tau på gammeldags måte, og vi har lært å knytte halvstikk og anker-stikk. Vi har også prøvd å ro i robåt. Fra båten har vi sett ned i havbunnen med vannkikkert. Vi skulle finne ting som ikke hører hjemme nede på havbunnen. Dette var et veldig godt opplegg for våre elever. 

Da er vi klare for årets 17. mai -  Norges nasjonaldag, og barnas store festdag. I dag har vi hatt en fin 17. maisamling og øvd på å gå i tog. Vi sang "Tenk at nå er dagen her" og mange av de andre 17. maisangene for full hals. Ekstra kjekt var det å se hvor flinke elevene våre var til å lede samlingen. Tusen takk til Yusra, Hakan og Elif.
Vi gleder oss til 17. mai-feiringen! Hipp, hipp, hurra!!!


På mandag var klasse E og F på kino. Filmen vi så het: "Det flyvende teppe". Den var kjempegøy, noen ganger var den litt skummel også. På et magisk teppe flyr gutten Hodja sammen med geiten Raya til nye land for å finne ei bortført jente. Mye spennende og farlig skjer underveis, men som vanlig ender alt godt til slutt - altså et typisk eventyr.
Her kan du se på de fine filmanmeldelsene vi har laget...