Meny
Velg seksjon G
Kongsgård allé 20 4631 Kristiansand Postadresse: Postboks 4,4685 Nodeland
Telefon: + 47 38107890 Send oss e-post
Redaktør: Harald Berntsen
Rammeverk 2020-2025
Rammeverk 2020-2025
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Mottaksskolens elever kunne for første gang delta i 17. mai-feiring. Elevene i flaggborgen ledet toget med stolthet. Klassene sang og ropte 17. mai-rop, og de skapte med dette hyggelig stemning i toget. Elevene fikk en god 17. mai opplevelse og barnetoget ble en fin start på den store dagen.


Mottaksskolen ble invitert til påskevandring i Lund kirke. Dette har vi vært med på mange ganger, og både store og små setter stor pris på arrangementet. Vi blir ikke bare tilskuere, men aktivt deltakende i selve påskefortellingen. Dette er en viktig del av norsk kultur og tradisjon. Hele påskehistorien ble visualisert og elevene ble invitert inn i påskens budskap.

Søndag 20. mars kl 12 -15 arrangerer Geitmyra "Barnas aller beste sjømatfest" på Flaten på Odderøya. Her blir det masse aktiviteter, smaking og læring. Arrangementet er åpent og gratis for alle. Ta med alle barna du kjenner og bli med på festen.

Vi har vært på besøk hos Blå Kors Kristiansand. De har et godt ungdomstilbud hvor elevene kan få hjelp til skolearbeid og samtidig ha det gøy sammen, helt gratis.
Tusen takk til Else og Mathias for hyggelig omvisning. 


Det er viktig at vi lærer hva det vil si å være en god venn. Dette snakket vi om i engelsktimen i dag. Hvordan være en god venn? Når trenger vi venner?

Det er ikke bare når vennene mine har det vanskelig at de trenger meg, de trenger meg også i hverdagen. Vi trenger alle å ha gode mennesker rundt oss som vil oss vel og som setter pris på oss. Da blir livet vakrere og mindre ensomt.