Meny
Velg seksjon H
Kongsgård allé 20 4631 Kristiansand Postadresse: Postboks 4,4685 Nodeland
Telefon: + 47 38107890 Send oss e-post
Redaktør: Harald Berntsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Den siste uka har vi på ungdomstrinnet lært om røyking og skader som følger av røyking.  Alle kjenner noen som røyker, men heldigvis røyker ingen i klassen vår. De som røyker sløser bort penger og skader seg selv. Dersom du røyker, skader du også dem rundt deg. Snus skader ingen andre, men hvem vil vel ha en kjæreste med råtne tenner og dårlig munnhelse? Alle har hørt at "røyking dreper". Vi har i hvert fall ikke lyst til å få kreft eller kols. Vi har også blitt enige om å skrive under på en kontrakt at vi ikke skal røyke så lenge vi er elever ved skolen. "Ikke noe vanskelig valg", sier Isabella.


Elever over 12år, som av ulike årsaker ikke har blitt vaksinert, kan nå benytte seg av kommunens "drop-in covid- vaksinasjon".  


Mandag 27. september skal elevene ved Mottaksskolen, som har takket ja til vaksine, bli vaksinert mot Covid-19. Vaksineringen vil foregå ved vaksinasjonssenteret på Sørlandssenteret og elevene blir kjørt i buss fra Mottaksskolen til vaksinering.

Her kan dere leser mer om vaksinen som brukes på barn fra 12 år.

Vaksine - Pfizer


Koronavaksinasjon vil nå tilbys til ungdom i alderen 12 – 15 år.
I Kristiansand vil dette skje klassevis i uke 37, 38 og 39.

Vaksinasjonen krever samtykke fra begge foresatte. Det betyr at både mor og far må skrive under på samtykkeskjemaet.
Dette er et eget skjema som vil sendt med hjem denne uken. Det er kort tid til vaksinasjonen starter, derfor er det viktig med rask tilbakemelding.