Meny
Velg seksjon M1
Kongsgård allé 20 4631 Kristiansand Postadresse: Postboks 4,4685 Nodeland
Telefon: + 47 38107890 Send oss e-post
Redaktør: Harald Berntsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Fra mandag 6. september 2021 er det klart for selvtesting av barnehagebarn og elever i grunnskolen og videregående skole.
Testen er en hurtigtest som gir svar på 15 minutter.

Selvtestingen begynner ikke før det er påvist smitte i skolen eller barnehagen. Den første testen skal tas så fort som mulig, helst samme dag som det er påvist smitte.
Foresatte vil få info fra skolen før testing starter. Selvtest blir bare gjennomført på de elevene som har svart JA på samtykkeskjemaet. De som har svart NEI, eller ikke svart, vil måtte gå i vanlig karantene om man er nærkontakt på skolen.


Alle elevene ved Mottaksskolen fikk i går torsdag med seg hjem et brev som dere foresatte må fylle ut. Dette er noe som kalles en samtykkeerklæring. Vi spør om du som forelder samtykker til at ditt barn kan testes for korona. Det er viktig at vi får på plass samtykkeerklæringen så fort som mulig, slik at skolen er klar hvis ett eller flere trinn plutselig må testes. Det er derfor viktig at dere svarer på brevet og leverer det tilbake til skolen så fort som mulig!


Ved oppstart av skoleåret er det lurt å melde opp Abonnér på nyheter på hjemmesiden.

Elev som ble sendt hjem på onsdag med mistanke om mulig smitte har testet negativt og har ikke korona.

Alle elever skal på skolen som vanlig tirsdag 18 mai. Ha en god 17 mai-feiring.

Generell informasjon om Korona-virus på flere språk:

 Albansk   Arabisk    Engelsk     Gresk    Norsk     Polsk     Russisk     Somalisk     Sorani    Spansk     Thai    Tigrinja     Tyrkisk   Tysk

Krav til avstand - på ulike språk:

 Albansk   Arabisk    Engelsk    Gresk     Norsk    Polsk     Russisk    Somalisk    Sorani      Spansk      Thai     Tigrinja    Tyrkisk     Tysk

Hold deg oppdatert på mange språk:

Hold deg oppdatert/ Stay updated

Stoppe smitten:

  Arabisk    Engelsk  Norsk  Polsk   Somalisk   Spansk    Thai    Tigrinja