Meny
Velg seksjon Forside
8.trinn
9.trinn
10.trinn
KUH - Utstilling
Teknologi i praksis
Flatholmveien 1 4623 Kristiansand
Telefon: 38064300 Send oss e-post
Redaktør: Marit Faanes
IST Foreldreportalen
Foreldreportalen (ID-porten)
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Arbeidsplaner for alle klasser og trinn kan dere finne her: Google disk  eller  OneDrive

Arb.planer kan også etterlyses hos den enkelte kontaktlærer eller skolens kontor som kan sende den på mail dersom dere ikke finner den på hjemmesiden.

 


Også i år har Fritidsetaten Vest sine sommerferietilbud. Dere kan lese mer om disse tilbudene ved å åpne vedlegget til høyre. Se neste side.

 


I faget Design og redesign har elevene fikset og dekorert gamle fuglekasser og nå er de hengt opp utenfor skolen.

 


Den 8. april var hele 8. trinn på innovasjonscamp på Holte skole. Elevene skulle finne nye metoder for å få ned CO2-utslippene og få ungdom til å bevege seg mer. Det ble konkurrert om store pengepremier. Ei gruppe fra klasse 8c ved Møvig skole gikk av med seieren med sin geniale CO2-oppsamler som skal plasseres på biltaket.

Torsdag i uke 14 arrangerte skolen Talentiade for alle elevene. Det ble en flott forestilling med mange gode og kreative innslag. Både utkledning, dans og sang, og i tillegg film som elevene hadde laget. Til slutt ble det kåret vinnere, og både 9a, 10a og 10b fikk premier for gode innslag og kreativ underholdning.

Tirsdag 12. mars reiste hele skolen på skitur til Bortelid i snøvær og vind. Været satt ingen stopper for aktivitetene. En sprek og positiv gjeng fullførte 9. km med glans. Her ser dere bilder fra rastepausen der vi koste oss med bål og grilling.  Det var også mange elever som rant alpint i bakken, og noen som gikk kortere skiturer og deltok i diverse andre aktiviteter.  Det ble en flott dag!