Meny
Velg seksjon Forside
Teknologi i praksis
Besøksadresse:Flatholmveien 1 Postadresse:Kristiansand kommune, Møvig skole, Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: 38064300 Send oss e-post
Redaktør: Marit Faanes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Portalen skal benyttes til å forvalte samtykker vi må be om i skolen. Et samtykke skal kunne gis, og tas tilbake til enhver tid av den som har gitt det. Samtykke skal kun benyttes når aktiviteten ikke dekkes av lov-/forskriftsverk.

Se "Les mer" for å gå til samtykkeportalen


Arbeidsplanene for alle trinn og klasser.

8a   8b   8c   8d        9a   9b   9c        10a   10b   10c   10d

Digitalt faglig innhold:  https://skolen.cdu.no/
Ressursside: https://www.ikrs.no


Ferie for alle er et gratis ferietilbud til barn og barnefamilier med presset økonomi. Mange barnefamilier i Norge har av ulike grunner ikke mulighet til å ta med familien på ferie. Ferie for alle har derfor siden 2001 gitt tilbud om gratis ferieopphold for barnefamilier.

Merk: Ny søknadsfrist 24. mai. 


En gruppe fra 10D er en av seks finalister i låtskrivingskonkurransen «U-trykk» : Adrian OC (i spissen), Theodor TP, Benjamin og Julian. De leverte en låt med svært høy kvalitet – veldig imponerende. Det var over 650 elever fra ungdomsskoler i hele landet som har vært med i konkurransen. Gruppen til Adrian var en av seks finalister.

Les tilbakemeldingen fra U-trykk her.


Elever fra klasse 10A gjorde en imponerende innsats og gikk videre til finalen som beste lag i lørdagens sending av klassequizen på NRK.

 


Fritidsfond er en relativt nyetablert ordning som skal bidra til at alle barn og unge får anledning til deltakelse på idretts- og fritidsaktiviteter.
Formålet med fritidsfond er å sikre en bredere deltakelse og inkludering av flere barn og unge i organiserte fritidsaktiviteter som går over tid når familien ikke har økonomi til å betale dette selv.