Meny
Velg seksjon Forside
8.trinn
9.trinn
10.trinn
KUH - Utstilling
Teknologi i praksis
Besøksadresse:Flatholmveien 1 Postadresse:Kristiansand kommune, Møvig skole, Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: 38064300 Send oss e-post
Redaktør: Marit Faanes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Arbeidsplaner for alle klasser og trinn kan dere finne her: 
De fleste er ferdige mandag morgen.

8a   8b   8c         9a   9b   9c   9d      10a   10b   10cUngdomsskolene i Kristiansand er nå i ferd med å legge om undervisningen fra rødt til gult nivå.

For Møvig skole betyr det at vi tirsdag, første skoledag etter påske, følger planen for rødt nivå slik det ble informert om før påskeferien. Noe av undervisningen foregår hjemme eller utenfor skolen.  

Fra onsdag gjelder ordinær timeplan. 

 


Nytt fra i høst er at kommunen sender ut automatiske purringer hver måneden på e-post til elevene med kopi til foresatte. Dersom man ønsker å forlenge lånet kan man enkelt gjøre det på skolebibliotekets hjemmeside. Trykk her:  https://krskole.bib.no/cgi-bin/m2-movig     Skulle det være noe som ikke stemmer ift purringene så ta kontakt med skolebibliotekar ved Møvig skole. 

Faste åpningstimer på biblioteket fra og med uke 46 er:  
- Mandag: 4. time
- Tirsdag:  6. time
- Onsdag: 3. time

 


Alle elever ved Møvig skole låner Chromebooks av skolen. I følgende skriv finner du informasjon som gjelder for dette.

 

 


Assisterende kommuneoverlege Priscilla Hilton sier det er trygt å sende barna til skole og barnehage. Hun ønsker å berolige foresatte som måtte være urolige foran neste ukes gjenåpning av skolene. Barnehagen og skolen er trygge steder. Det er trygt fordi det er svært lite smitte i befolkningen, barn og unge smitter lite, og de blir også lite syke, sier Priscilla Hilton. Hun minner om at internasjonal kunnskap viser at barn som blir smittet av Covid-19 får lite symptomer og i liten grad smitter andre. De som blir syke er voksne, eldre og gjerne med tilleggssykdom. Hilton peker på at det viktigste for å forebygge smitte fremdeles er:

- De som er på skolen og i barnehagen, voksne og barn, skal være friske.
- God håndhygiene.
- Avstand mellom mennesker.                 

Det er ikke slik at man blir smittet ved å gå forbi hverandre i gangen, eller ved å «dulte» borti hverandre. Viruset kan smitte ved direkte kontakt, ved at vi hoster eller nyser på hverandre eller håndhilser på en som er syk. Derfor er god håndhygiene viktig, og derfor er regelen om en meters avstand innført, sier Hilton. Til dere som måtte være bekymret for størrelsen på gruppene på skolene, vil jeg gjerne si: Det er avstanden mellom elevene på skolen som har noe å si for mulig smitteoverføring, ikke størrelsen på gruppene, sier assisterende kommuneoverlege Priscilla Hilton. 

 


Kristiansand kommune forholder seg til råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet. Nye råd og ny informasjon fra FHI erstatter gammel informasjon. På kommuneportalen er det opprettet ei informasjonsside om tiltak i skolene med mer. 

Siste informasjon finner du her.