Meny
Velg seksjon 8.trinn Info
8.trinn
9.trinn
10.trinn
KUH - Utstilling
Teknologi i praksis
Flatholmveien 1 4623 Kristiansand
Telefon: 38064300 Send oss e-post
Redaktør: Marit Faanes
IST Foreldreportalen
Foreldreportalen (ID-porten)
Den 8. april var hele 8. trinn på innovasjonscamp på Holte skole. Elevene skulle finne nye metoder for å få ned CO2-utslippene og få ungdom til å bevege seg mer. Det ble konkurrert om store pengepremier. Ei gruppe fra klasse 8c ved Møvig skole gikk av med seieren med sin geniale CO2-oppsamler som skal plasseres på biltaket.

Tirsdag 21. august fikk de nye elevene på 8.trinn omvisning på skolen. De fikk se hallen, miljørommet/kantinen, kunst og håndverk, naturfagrommet, uteområdet og elevrådsrommet.

På tirsdag dro alle elevene på 8 trinn til byen, og vi møttes ved broa over til Odderøya, klokka 9.00. Fra 9.15 var vi med på et opplegg som heter «Båten for alle». Elevene fikk prøvd seg på roing i båt og knytte knuter og lage tau. 
Lunsj i Nupenparken fra klokken 11.00 til 12.00. Etter lunsj var det by-rebus. Vi har de samme lagene som vi hadde på Innovasjonscampen på Flekkerøya.

Alle 8.klassene har nå ved skolestart vært på overnattingstur til Bragdøya. Her ser dere noen bilder fra turen til klasse 8c.