Meny
Velg seksjon Forside
Vi ønsker å bidra til god IKT-bruk i norske skoler, barnehager og høyere utdanning.
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Påmelding til BETT 2020

Norsk Pedagogisk Dataforening har i flerfoldige år arrangert medlemstur til BETT og nå er vi atter en gang klare for å ta opp påmelding til studieturen til London. Bett 2020 arrangeres i uke 4, og NPeD planlegger også denne gangen et variert opplegg, både faglig og sosialt. Studieturen strekker seg fra mandag (kveld) 20. til søndag 26. januar (lite organisert program i helga). Det er selvfølgelig mulig å være med på deler av uka, om du ikke har anledning til å delta på hele opplegget. 

Programmet blir i stor grad “same procedure as last year”, med skolebesøk tirsdag og et variert tilbud utover uka. I tillegg til faglig påfyll vektlegger vi erfaringsutveksling og nettverksbygging med andre lærere, skoleledere, IKT-veiledere og lærerutdannere som brenner for digital kompetanse i skolen. Selve BETT-messa er åpen onsdag til lørdag. Vi har funnet noen nye lokaler som har kapasitet til flere deltakere enn tidligere, noe som gir bedre vilkår for fellesarrangement. Mer informasjon om programmet kommer etter hvert, men vi satser på å gi noe for enhver interesse.

De siste årene har turen vår vært fullbooket og interessen så langt tyder på at den også blir det denne gangen. De som har vært NPeD-medlemmer siden før 1. august (betalt medlemskontingent eller deltatt på BETT 2019), får også nyte godt av medlemsrabatten. Ved å delta på studieturen til BETT 2020 blir du automatisk medlem av NPeD.

Du finner påmeldingssiden og mer informasjon her: https://event.ktmgruppereiser.no/bett2020 

Vi håper å se deg i London i januar!
Hilsen “gul-luene”