Meny
Trinn 9 c
Hovedadresse Eddaveien 25 4327 SANDNES Telefon: 51338100 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 SANDNES
Redaktør: Espen Nielsen
Fravær / permisjon
Fravær / permisjon
9 Trinn: læringsplan og prøve- og aktivitetsplan
Lærings-, prøve,aktivitetsplan
I januar startes det en samtalegruppe for elever på 9. trinn med to hjem. Se vedlegg.

Etter flere dagers grundige undersøkelser av Chromebooken som begynte å brenne sist uke, har leverandøren nå funnet årsaken til branntilløpet.Undersøkelsene viser skade i batteriet som skyldes ytre påvirkning. Det er ikke påvist noen fabrikkfeil.

Vi har fått forsikringer fra leverandør om at Chromebookene kan tas med hjem etter skoletid, sier IT sjef Ole Kristain Risa.Før maskinene blir levert til elevene på mandag, vil de bli sjekket for eventuelle ytre skader. 


Øygard ungdomsskole har lenge tilbudt elever å være igjen etter skolen og få gjort leksene sine her. I år har skolen fått ekstra midler til å utvide dette tilbudet. Det betyr at vi nå kan tilby dette både før skolen begynner og etter skoledagen er slutt. Vi vil også tilby mat i forbindelse med studieverkstedet. Dette tilbudet er til alle elevene og er både for de som vil jobbe alene, men også for de som ønsker hjelp av en lærer. 

Merk at første gangs pålogging krever innlogging via id-portalen.

Dersom du bruker Transponder på mobil, anbefaler vi at du laster ned appen.

(De av dere som har barn i barneskolen, bør være oppmerksom på at det finnes to apper  til Transponder. Transponder SMS og Transponder meldingsbok. Vi bruker Transponder meldingsbok.)