Meny
Velg seksjon Framside
Artikkel
Vedlegg til artikkel
Markering av Verdensdagen
Håvasteinveien 105 4150 RENNESØY
Telefon: 51720630 Send e-post til oss
Redaktør: Erik Nielsen
Foreldremøte i anledning Verdensdagen for psykisk helse.

I anledning vår markering av Verdensdagen for psykisk helse 2019 vil vi invitere foresatte til foredrag. 

Tid|: Tirsdag 15 oktober kl. 18:00

Sted: Meieriet

Foredragsholdere er Eirik Lundblad og Guro Brakestad. 

Eirik er glødende engasjert mann, med lang erfaring fra barne- og ungdomsarbeid, fra Ungdomsavsnittet i politiet, fra internasjonale nødhjelpsoperasjoner for Leger uten Grenser og Røde Kors. Vi lever i en tid der vi jager etter perfeksjon, der vi er påkoblet og tilkoblet til enhver tid, og der vårt fokus og vår oppmerksomhet rettes i alt for stor grad innover i oss selv, i hvordan vi kan perfeksjonere oss, gjøre vår egen tilværelse enda bedre, eller der vi fokuserer på alt det vi ikke er bra nok på, der vi ikke strekker til, ikke fortjener å føle oss tilfredse. Eirik deler raust av sin livshistorie, og hvordan utfordringer i eget liv har formet og preget hans livsvalg – på godt og vondt.

Familieterapeut Guro Brakestad fra Samtaleverkstedet vil snakke om at trygge voksne skaper trygge ungdommer. Hun er opptatt av hva vi gjør når kommunikasjonen stopper opp, eller blir vanskelig. Hvordan møte hverandre på en måte som fremmer nærhet fremfor avstand? 

Foredragsholderne vil ha fokus på ungdommens psykiske helse og fokusere på hvordan vi kan hjelpe ungdommen å håndtere følelser.  På dagtid har Eirik Lundblad holdt samme foredrag for elevene på ungdomskulen. 

Velkommen!

 

Vennlig hilsen FAU ved Rennesøy ungdomskule, Brukerutvalget og Rennesøy kommune