Meny
Velg seksjon Framside
Håvasteinveien 105 4150 RENNESØY
Telefon: 51720630 Send e-post til oss
Redaktør: Erik Nielsen
Kunstkonkurranse i koronatid

Parallelt med at vi på Rennesøy har jobbet hardt for å levere hjemmeundervisning av god kvalitet, har vi også hatt en prosess gående om å lage en visjon for skolen. Vi er lang fra ferdige med dette, men vi har nå kommet frem til tre ord som vi mener passer for skolen vår, og som er viktige for oss nå og som skal være viktige i fremtiden. De ordene er: Læring, engasjement og relasjoner. 

Koronasituasjonen er spesiell, og det sitter nå mange elever hjemme med tid og skaperlyst, så derfor drar vi i gang en konkurranse med utgangspunkt i overnevnte ord. Vi ønsker elevstemmen inn i denne visjonsprosessen, og kunst kan være en god måte å gjøre nettopp det på.

Forhåpentligvis vil mange elever bruke anledningen til å være med og produsere kunstverk som skal henge på skolen i lange tider; det er en mulighet til å være med på å skape synlig Rennesøy skule-historie. Malerier og bilder vil bli hengt opp i "glassgangen" på skolen (se artikkelbildet), og der har det ikke skjedd en utskifting av bilder på mange tiår, så denne konkurransen vil ha mange positive ringvirkninger: Vi får illustrert skolens verdier, vi får aktivisert elevene og vi får dekorert skolen.  

Og, vi har flotte premier! Les videre for konkurranseregler. 

Med utgangspunkt i Rennesøy skule sine verdier ønsker skolen gode bidrag til å utsmykke skolen. Fint prosjekt å jobbe med i påsken?   La deg inspirere av skolens verdier!

Læring, engasjement og relasjoner.

Hva betyr disse verdiene for deg? Hvordan tenker du at du kan uttrykke disse verdiene gjennom et kunstverk?  

Forslag til teknikker: Tegning, maleri, foto, trykk, pigmentoverføring, relieff, collage, skulptur (naturmaterialer?), bruk av dikt? Tenk litt selv, vær kreativ!  

Det blir premiering. De tre, etter juryens vurderinger, beste forslagene vinner signerte trykk fra Lisa Aisato (sjekk ut https://salg.aisato.no/)  

Kriterier: 

Stående A3-format

Valgfri teknikk

Inspirert av skolens verdier

Signatur og årstall i nedre høyre hjørne

Innleveringsfrist mandag 20. april. 

Enkelt utstyr kan lånes og hentes på skolen etter avtale.

Jorunn 45294507

Randi 93221378

Hans Martin 46694003  

For dem som har eventuelle spørsmål og ønsker avklaring på dette før ferien kan vi møtes i Meet klokka 14:00 fredag 3.april: https://meet.google.com/pvq-xrpd-hte