Meny
Velg seksjon Klasse 8 a
Håvasteinveien 105 4150 RENNESØY
Telefon: 51720630 Send e-post til oss
Redaktør: Erik Nielsen
Ukeplaner
Ukeplaner 8. trinn

"Det va syyyykt kjekt!" Det er ekstra fint å være lærer på tur når ungdommene koser seg, er aktive og mestrer. Når de hjelper hverandre, heier på hverandre og ser hverandre. Når de topper dagen med å klare hoppet, eller når de tåler hjemlengselen og blir en natt til. Når de ligger i latterkrampe på gulvet i "ståvå", bare MÅ en ekstra tur ned i lysløypa på ski, trenger noen å snakke med eller vil gi en nattaklem.

Vi er takknemlige for å få være lærere på leirskole! 


Skilek, flørting, ostesmørbrød på bål, truger, o-bingo, knall og fall, mestring, taco, vennskap, lengting, korona-tester, klær her og der, kiosk, snop, kortspill, skitur i lysløpe, forstuet tommel, leker, nattaklemmer og helt herlige ungdommer å være på tur sammen med! 

Busstur, ferje, Mods, musikk, kjetting, snø, ski, våte klær, latter, klemmer, aking, langrenn, feiling, våte klær, lapskaus, soveposer, våte klær, film, Uno, snop, mobiltelefoner, konkurranse...og nevnte jeg, våte klær?

Å ta turen til PILÅ fra sørsiden er en fantastisk opplevelse for ei som kommer fra Kvitsøy. Her er både bratt terreng, skog, følelsen av å være på vidda, myr og nydelig utsikt! Fysisk aktivitet og helse-klassen imponerte med godt humør og pågangsmot til tross for ymse bekledning og surt vær. For en gjeng å være på tur med! Vi koser oss!