Meny
Velg seksjon Klasse 8 b
Håvasteinveien 105 4150 RENNESØY
Telefon: 51720630 Send e-post til oss
Redaktør: Erik Nielsen

Kjære elever og foreldre

Vi er alle i en helt spesiell situasjon. På grunn av Covid-19 viruset har hverdagen vår endret seg drastisk. Skolen har vært stengt i tre uker. Hjemmeundervisning og digitale klasserom har erstattet den skolehverdagen vi kjenner best, klasserom fullt med flotte barn og unge.  

Denne påsken blir annerledes. Vi må unngå smitte av viruset, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil. Vi kan heller ikke være sammen på den måten vi er vant til. Det krever mye av oss. Alle lever vi ulike liv og bor forskjellig. For noen kan denne perioden være vanskelig, noe som preger hverdagen og stemningen hjemme.  

Er du bekymret, redd eller ensom og trenger noen å snakke med?  

Under «Les mer» finner du noen kontakter du kan ringe.                                                                                              

                                                                                          Vi bryr oss - stavangerskolen


Kjære elev

Trenger du noen å snakke med? Vi alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange er alene med tankene sine og trenger noen å snakke med. Vi på skolen er tilgjengelige for dere på telefon og epost. Vi er tilgjengelige for samtaler mellom kl. 09.00 og 15.00.

Kasia tlf: 93961912, e-post: katarzyna.liberdadzka@stavanger.kommune.no

Tor Eivind tlf: 99492797, e-post: tor.eivind.koldstad@stavanger.kommune.no

Erik tlf: 99238470, e-post: erik.nielsen@stavanger.kommune.no

Ann Merethe tlf: 94278038, e-post: ann.merethe.meling@stavanger.kommune.no

Tina tlf: 40870119, e-post: tina.rosenkilde@stavanger.kommune.no

 

Helsesykepleier er tilgjengelige for elever pr telefon 51720259 eller e-post: aud.eggebo.mork@stavanger.kommune.no . Dersom helsesykepleier på skolen ikke svarer, kan du ringe Rennesøy helsestasjon tlf 51720288 eller leder Berit Hamre 51508471.

 

Det er også mulig å ta kontakt med Barnas Alarmtelefon på 116111, hele døgnet. Røde Kors på 80033321 14-22 mandag til fredag

Hilsen oss på Rennesøy skule. 


Parallelt med at vi på Rennesøy har jobbet hardt for å levere hjemmeundervisning av god kvalitet, har vi også hatt en prosess gående om å lage en visjon for skolen. Vi er lang fra ferdige med dette, men vi har nå kommet frem til tre ord som vi mener passer for skolen vår, og som er viktige for oss nå og som skal være viktige i fremtiden. De ordene er: Læring, engasjement og relasjoner. 

Koronasituasjonen er spesiell, og det sitter nå mange elever hjemme med tid og skaperlyst, så derfor drar vi i gang en konkurranse med utgangspunkt i overnevnte ord. Vi ønsker elevstemmen inn i denne visjonsprosessen, og kunst kan være en god måte å gjøre nettopp det på.

Forhåpentligvis vil mange elever bruke anledningen til å være med og produsere kunstverk som skal henge på skolen i lange tider; det er en mulighet til å være med på å skape synlig Rennesøy skule-historie. Malerier og bilder vil bli hengt opp i "glassgangen" på skolen (se artikkelbildet), og der har det ikke skjedd en utskifting av bilder på mange tiår, så denne konkurransen vil ha mange positive ringvirkninger: Vi får illustrert skolens verdier, vi får aktivisert elevene og vi får dekorert skolen.  

Og, vi har flotte premier! Les videre for konkurranseregler. 


Helsesykepleier er tilgjengelig via mail (aud.eggebo.mork@stavanger.kommune.no),

telefon 51720288 eller videokonsultasjon.

Send gjerne beskjed dersom du ønsker kontakt – så setter vi opp en avtale. Ikke send sensitiv informasjon på mail, Dette kan vi snakke om i samtalen 😊