Meny
Velg seksjon Klasse 10 a
Håvasteinveien 105 4150 RENNESØY
Telefon: 51720630 Send e-post til oss
Redaktør: Erik Nielsen

Helsesykepleier er på skolen tirsdag og torsdag. Onsdag er jeg på skolen frem til lunsj. 

Du kan enten ta kontakt direkte, eller via kontaktlærer eller Tina i adminstrasjonen.

For tiden er alle ytterdører låste. Dersom du sliter med å komme inn, kan du ta kontakt med Tina eller en lærer så kan de hjelpe deg inn. 

Helsesykepleier er tilgjengelig via mail (aud.eggebo.mork@stavanger.kommune.no),

telefon 51720288 eller via videokonsultasjon.

Send gjerne beskjed dersom du ønsker kontakt – så setter vi opp en avtale. Ikke send sensitiv informasjon på mail.  Dette kan vi snakke om i samtalen 😊  

 

 


Kolumbus har satt inn ekstra ressurser, og kjører nå:

4 busser til Østhusvik

2 busser til Sørbø  

1 buss til Bru 1 buss til Vestre og Austre Åmøy

2 busser til Mosterøy/Fjøløy  

Merk: tidligere har elever som skal til Bru, Vestre og Austre Åmøy tatt samme buss. De skal nå på forskjellige busser. Det går 1 buss til Bru og 1 buss til Vestre og Austre Åmøy.


Vi har i dag hatt nytt møte med busselskapet. Kolumbus sier at de har en plan som skal sikre at alle elever kommer seg med bussen og at smittevernreglene overholdes.

En mulig konsekvens er at transporten skjer i to omganger, dvs at noen elever må vente til bussen først har levert den første elevgruppen, før de så kommer tilbake og henter de resterende elevene. Om det blir behov for dette er selvsagt avhengig av hvor mange elever som kommer seg til skolen uten å bruke buss.

Torsdag er første dag vi får alle elevene til skolen samtidig, og det blir da spennende å se hvordan planen fremstår i praksis. 

Vi vil hele tiden være i løpende dialog med busselskapet. 


For å sikre dere foreldre/foresatte mest mulig informasjon om hvordan vi nå jobber på skolen, og hvilke planer vi har frem til sommeren, inviterer vi dere til digitale foreldremøter:

10.trinn: Onsdag den 13.mai klokken 17:00 (altså allerede i morgen)

9.trinn: Mandag den 18.mai klokken 17:00

8.trinn: Mandag den 18. mai klokken 18:00

Tentativ agenda:

- Rapport fra åpningen av skolen (hvordan har det gått, hva ser vi på skolen)

- Skolens arbeid med smittevern (kohorter, skolegård, buss)

- Prosedyrer som skissert i "Plan for gjenåpning av skolen" (feks hva gjør dere/vi hvis en elev blir syk, lærer blir syk, vaskerutiner osv. )

- Fag og timeplaner frem til sommeren

Dersom det er noen av dere som har konkrete spørsmål dere ønsker at skolen skal svare på, kan disse sendes inn på forhånd til erik.nielsen@stavanger.kommune.no

Varighet: Ca 30-40 min

Sted: Google Meet (elevene får adressen på formiddagen møtet skal være, og har i lekse å geleide dere foresatte inn på møtet, feks ved å låne bort Chromebooken).