Meny
Velg seksjon Helsesykepleier
Håvasteinveien 105 4150 RENNESØY
Telefon: 51720630 Send e-post til oss
Redaktør: Erik Nielsen
Helsesykepleier Margretha Kjølvik Berge er på skolen mandag og torsdag hele dagen.

Stavanger kommune har laget en informasjonsfilm om korona. Programlederne Ingrid og Iben fra Kannik skole har flere gjester i studio, blant annet skolesjef Jørn Pedersen og ordfører Kari Nessa Nordtun for å nevne noen. Vi anbefaler alle elevene våre å sjekke ut videoen for å få svar på relevante spørsmål rundt korona blant barn og unge. 


Vår aktivitet                                                                                                                                                                           

Vi inviterer til helseundersøkelser og samtaler, gjennomfører undervisning i klasser og vaksinerer. Vi har også åpen dør for drop-in samtaler. Alt dette gjør vi under smittevernfaglige trygge rammer. Vi tilstreber å gjennomføre undersøkelser og vaksinasjon med nærkontakt på under 15 minutter, og vi gjennomfører resten av samtalen med 2 meters avstand mellom oss og brukerne. Det er viktig at en forelder følger til helsesamtalen på 1. klassetrinn, og der det er spesielle behov for oppfølging kan begge foreldre følge. 

Kun friske kan komme til oss. De som er syke eller i isolasjon/karantene kan få tilbud om telefon- eller videosamtaler. 


Ønsker alle sammen et riktig godt nytt år.  

Det er en spennende tid vi går inn, vi ser alle frem til å leve mer normalt. Før vi får kontroll på smittesituasjonen må vi sammen være med på å begrense smitten.  På grunn av nye koronaregler fra 4 jan ser vi oss nødt til å utsette mandagstreningene til og med 18 jan. Da får vi nye beskjeder og håper det er klart for oppstart 25 jan.

På første trening vil jeg sende med eleven hjem et informasjonsskriv om tilbudet. 

Med helsing 

Margretha Kjølvik Berge

Helsesykepleier

STAVANGER KOMMUNE