Meny
Velg seksjon Framside
Håvasteinveien 105 4150 RENNESØY
Telefon: 51720630 Send e-post til oss
Redaktør: Erik Nielsen

Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.


Stavanger kommune har laget en informasjonsfilm om korona. Programlederne Ingrid og Iben fra Kannik skole har flere gjester i studio, blant annet skolesjef Jørn Pedersen og ordfører Kari Nessa Nordtun for å nevne noen. Vi anbefaler alle elevene våre å sjekke ut videoen for å få svar på relevante spørsmål rundt korona blant barn og unge. 


Buss

Skolen har siden i går vært i kontakt med Kolumbus, og vi har nå fått bekreftet at det settes opp ekstra busser (tilsvarende slik at det var da skolene gjenåpnet i fjor vår). Det, kombinert med det faktum at vi hver dag vil ha minst 1/3 færre elever på skolen, bidrar til at det skal være mulig å holde avstand på bussene. 

Vi oppfordrer likevel at de elevene som har mulighet for å bli kjørt, blir det.

Elevene skal bruke munnbind på bussen. 

Det er viktig at elevene som tar Østhusvikbussene benytter skolebussene som går kl. 07:40. Dette gjelder alltid, ikke bare når skolen er på rødt nivå.

I dag opplever vi at mange elever venter hjemme og tar rutebussen som de kan følge på Kolumbus sin app som går ca. kl. 07:55. Resultatet er at skolebussene kjører nesten tomme, mens rutebussen blir helt full og må noen ganger kjøre forbi elever på busstoppet.

Headset

Vi ønsker at eleven har med seg headset på skolen.

Alltid:

I denne situasjonen minner vi igjen om at alle som møter fysisk på skolen skal være friske, vaske/sprite hender og holde avstand.

Veilederen og Stavanger kommune oppfordrer alle til å begrense antall nærkontakter i fritiden og redusere til 1 fritidsaktivitet i uka denne perioden


Vi har i kveld fått beskjed om at det fra og med torsdag 15.april, og ut måneden, skal være rødt nivå på alle stavangerskolene. 

Onsdag 14.04 holder skolen stengt for å rigge for det nye nivået, og for å gjøre klar for 2 uker med et meget strengt smittevernregime.

Trykk deg inn på denne artikkelen for å lese videre hvordan vi vil organisere oss de neste ukene, og som vedlegg finner du også den overordnede smittevernplanen for skolen.