Meny
Velg seksjon Framside
Håvasteinveien 105 4150 RENNESØY
Telefon: 51720630 Send e-post til oss
Redaktør: Erik Nielsen

Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.


Vi ønsker alle våre elever, foreldre og samarbeidspartnere en riktig god og velfortjent sommerferie!

Første skoledag etter ferien er torsdag 19. august. Oppmøte klokken 0825, utenfor klasserommet.

Vi håper dere alle får en fin sommer:)


I løpet av juli måned mister elevene som går ut av 10. trinn tilgangen til sin Google Workspace for Education kontoen sin ( stavangerskolen.no)
Dersom elevene har brukt skolemailen sin i forbindelse med søknad til videregående skole, må de legge inn ny e-postadresse på VIGO så raskt som mulig, da stavangerskolen.no kontoene deres slettes i løpet av juli måned. 

Elevene vil når dette skjer også miste tilgangen til Google Disk + soundtrap, creaza, WeVideo etc. Dersom de vil ha med noe videre, må eleven selv ta ansvar for dette. Gjør følgende:
- Del filene med en privat konto og så ta en kopi av hver fil en ønsker å ta vare på.  
- En effektiv løsning kan være å samle filer i en mappe på min disk, dele den mappen med en privat g-mailbruker, for så å kopiere de delte filene slik at den private google-lkontoen blir bruker. Da slipper en å dele enkeltfiler. Det er mulig å markere flere filer på en gang, og kopiere dem i en engang. Det er også mulig å laste ned filene til en PC
- Ikke glem å sjekke om du har noen prosjekter på Wevideo etc som du vil ha videre. Du kan dele ferdig eksporterte produkter fra disken din.

 


Fredag 18.06 er siste skoledag i skoleåret 2020/2021.

Elevene permitteres klokken 11:00. De elevene som ikke kommer seg hjem med buss eller alternativ transport rundt dette klokkeslettet, kan vente på skolen til neste buss går.