Meny
Velg seksjon Forside
Revheimsveien 128 4043 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 22 11 Send oss e-post
Redaktør: Eirik Jåtten
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Vel overstått påske

Her er informasjonsmalen som ble sendt ut til alle foresatte søndag. Har du ikke mottatt den, så er det noen utfordringer med mailadressen din. Ta kontakt på 51912211 for å få den oppdatert.

Vi går på mandag i gang med en ny uke med hjemmeskole. Dessverre har jeg ikke så mye nytt med tanke på når vi eventuelt kan åpne dørene våre, men det er i det minste positivt at barnehager og småskolen begynner å starte opp igjen.

I løpet av de neste ukene vil dere bli invitert til utviklingssamtaler. Disse var egentlig planlagt gjennomført før påsken, men vi valgte å legge dem på is da skolen ble stengt ned. I og med vi fremdeles ikke vet hvor lenge dette skal vare, velger vi nå å gjennomføre dem på Google Meet. Vi tilstreber at samtalen skal ha “et mest mulig normalt” innhold, men selvsagt vil hjemmeskolesituasjonen også være et tema.    Stavanger kommune har bestemt at dato for standpunkt fastsettelse er 5. juni. Dette gjelder for alle fag på 10. trinn.

Når det gjelder M&H på 9. trinn vil vi ikke fastsette standpunkt før nærmere sommerferien i håp om at vi igjen kan få elevene inn i en mer eller mindre normal skolehverdag.   Om dere har spørsmål, så ta gjerne kontakt. Minner om informasjonskanalene