Meny
Velg seksjon Forside
Revheimsveien 128 4043 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 22 11 Send oss e-post
Rektor: Hege Hagland
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Kjære neste års 8.trinnsforeldre. Onsdag 7.juni inviterer vi elevene til besøksdag på skolen her og om kvelden inviterer vi til foreldremøte med dere i gymsalen kl. 18.00.

Etter 15. juni vil ikke lenger elever som har valgt å logge inn i tredjepartstjenester som for eksempel Spotify, Pokemon Go  og  TikTok  med "logg inn med Google", og  sin stavangerskolen.no- konto ha muligheten til dette. Det har vært mulighet til å logge inn i disse, og andre tredjepartsapper, gjennom et API.  Fra 15. juni fjerner vi denne muligheten for alle andre tjenester enn noen forhånddefinerte som vi har godkjent.

Vi velger å kommunisere dette ut via hjemmesiden slik at foresatte ved behov kan hjelpe barna med å endre påloggingen til disse tjenestene. Dette kan en som regel gjøre ved å gå inn på "min profil"  og redigere kontoinformasjonen.

Kort sagt vil dette si at dersom barnet du har i hus bruker sin skolekonto til å logge seg inn i noen av tjenestene over, må de bytte mailadresse. Dette må gjøres før 15. juni. Gjør de ikke det vil de når de prøver å logge seg inn i disse tjenestene få opp at påloggingen er blokkert.


Frå onsdag 26. april 2023 blir Vigilo teken i bruk for kommunikasjon mellom heim og skule på alle ungdomsskular i Stavanger kommune.  Foreldre med barn på ungdomsskular kan då kommunisera med skulen gjennom Vigilo foreldreportal i nettlesar, eller Vigilo app til smarttelefon og nettbrett. Vigilo kommunikasjon blir aktivert på Lenden skole- og ressurssenter den 24.mai.
Tidlegare har kommunikasjon gått i ulike kanalar, blant anna ranselpost, e-post og SMS. Når me no går over til Vigilo sin kommunikasjonsmodul, betyr det ein tryggare og meir effektiv måte å kommunisera på, for både foreldre og tilsette ved skulen.    

Vi starter opp skolen igjen etter en nydelig påskeferie onsdag 12.04.23 kl. 08.15. Elevene går da rett inn i ordinær timeplan. 

Kjære foresatte til elever som har Produksjon for Scene på Revheim skole. Dette er en påminnelse om at elevene skal avspasere valgfagtimene (prod. for scene) ut året, altså fra og med uke 48. Disse timene har vi flyttet til januar og februar, som nevnt tidligere dette semesteret. Timeplan og mer info om timene i januar, februar og mars kommer fortløpende. For å ikke forvirre elevene, minner jeg også om at det skal gis tilbakemelding på karakter denne uken, derfor vil elevene møte til ulike tider (står på classroom) for en kort samtale med meg, og ikke for undervisning i faget. Ta gjerne kontakt via mail dersom det er noen usikkerheter rundt denne ordningen.