Meny
Velg seksjon Forside
Revheimsveien 128 4043 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 22 11 Send oss e-post
Rektor: Hege Hagland
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Velkommen til Revheim Skoles hjemmeside. Her vil du finne nyttig informasjon, nyheter fra skolen, prosjekter og ett innblikk i hva elever og lærere sysler med i det daglige.
Fra torsdag 10.6 til onsdag 16.6 er valgfagsmodulen åpen for å logge seg på og sende inn ønsker for valgfag. Dere setter opp tre ønsker i prioritert rekkefølge. Dette gjelder dere som er neste års 9. og 10.trinn. Les mer for å finne beskrivelse av valgfagene og link til pålogging. 

Det nærmer seg skoleslutt for 10.trinns elevene og snart tid for å avgi svar på tildelt skoleplass på vgs. Det kjøres 2 inntak til vgs. Planlagt dato for 1.inntak er 2.juli.
Planlagt dato for 2.inntak er 23.juli.
Ca 1 uke etter disse datoene får elevene en SMS med beskjed om at inntaket er klart og de kan logge seg inn på vigo.no med MinID for å se hvilket tilbud de har fått. Se vedlegg for mer informasjon om inntaket og søknad om stipend.

Fra 1.juni har alle elevene mulighet til å avgi forhåndssvar på vigo.no. Da svarer de ja på plassen/ventelisteplassen de blir tildelt. Ved å avgi forhåndssvar slipper elevene å tenke på fristen i sommerferien. De fleste elevene har gjort dette på skolen. Mandag 7.juni tar vi mot besøk fra neste års 8.trinn. Dette gleder vi oss veldig til! På kvelden har vi et digitalt foreldremøte kl. 19.30.

Streiken er avsluttet og vi starter vanlig skole fra mandag av. Mandag 7.juni er det Hei Verden aksjon, så ingen av elevene trenger å møte på skolen, men skal ha skaffet seg et oppdrag til inntekt for Hei Verden. Resten av uken går som vanlig - elevene går tilbake til vanlig timeplan.

Mandag 7.juni vil elevene våre være fritatt fra å møte på skolen for å kunne delta i årets solidaritetsaksjon. Innsamlede midler vil tradisjonen tro gå til Hei Verden. I år er mulighetene for elevene enten sponsoraksjon eller jobb for en dag. Elevene har denne uken hatt besøk av Hei Verden som har holdt foredrag om sitt arbeid for gi skolegang til elever i fattige land. De har også fått en orientering om de aksjonsformene. Det betyr at elevene ikke møter på skolen mandag 07.juni, men i aksjon på oppdrag fra skolen. VIPPS-nummeret til aksjononene er: 136886

.