Meny
Velg seksjon Forside
Revheimsveien 128 4043 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 22 11 Send oss e-post
Redaktør: Eirik Jåtten
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Velkommen til Revheim Skoles hjemmeside. Her vil du finne nyttig informasjon, nyheter fra skolen, prosjekter og ett innblikk i hva elever og lærere sysler med i det daglige.
På 10.trinn nærmer det seg søkerprosessen til videregående opplæring. Noen er enda usikre på hva de vil søke, andre har bestemt seg. Rådgiversamtalene om veien videre er godt i gang. Det er også fullt mulig for foresatte å ta kontakt angående spørsmål om utdanningsprogram og videregående skoler. Anbefaler og nettsiden vilbli.no.

Valgfag Trafikk er et tilbud på Revheim skole.  Det gir elevene bevis på bestått trafikalt grunnkurs.

Nå kan vi også tilby ledsagerkurs for alle foreldre. Ledsagerkurs er for deg som skal øvelseskjøre med en som skal ta, eller holder på å ta lappen.

Kurset er i regi av Haugsgjerd trafikkskole, og er gratis. Etter denne timen vil du vil føle deg tryggere når du skal ut i bil med ungdommen. 

Kurset er i gymsalen på Revheim torsdag 30.januar kl 18. Vi stiller med kaffe. Send mail til Gunn Kathrin dersom du ønsker å delta: gunn.kathrin.sjursaether@stavanger.kommune.no


Godt nytt år alle sammen.

Etter en lang juleferie starter skolehverdagen endelig opp igjen

      MANDAG 06.01.2020 kl 08:15

Vi ser frem til en spennende og innholdsrik vår på Revheim skole.


Stavanger kommune inviterer deg med dette til å besvare den årlige foreldreundersøkelsen blant foresatte med barn på 3., 6. og 9. trinn i stavangerskolen. Gjennom foreldreundersøkelsen får du mulighet til å si noe om hvordan du som foresatt opplever skoletilbudet i Stavanger. Dermed bidrar du til å skape en enda bedre skolehverdag for både ditt barn og for alle barn i stavangerskolen. Undersøkelsen er digital og sendes ut i egen mail

Høsten og mørke morgener er her.

Skolen og FAU ønsker derfor med dette å minne om at trafikksikkerhet respekteres. Det vil si at kjøring inn på skolens område om morgenen ikke forekommer. Vi har allerede hatt farlige situasjoner så alle bes respektere dette.