Meny
Velg seksjon 1. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
Rosselandsveien 24 4647 Brennåsen
Telefon: 480 74 018 ons og fredag Faks: SFO: 918 80 228 Send oss e-post
Redaktør: Tim Harald Markussen Kelly
Det er 2 dokumenter i arkivet.
Lenker
Lokus
E-post
Lillian Kjær
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

I dag inviterte 1. klasse bamsene sine til en piknik på enga. Målet var å snakke litt engelsk med bamsene våre og til hverandre. Vi måtte bruke engelske ord og uttrykk for å si hva vi likte eller ønsket på maten vår. Bamsene fikk selvsagt også smake, og både barn og bamser har hatt en super dag:)

Juni og august.

ligger som vedlegg til høyre på siden


1. klasse har gått på jakt etter setninger i skolegården. Setningene de fant skulle de lese og huske, for deretter å springe tilbake til bordet og skrive dem ned på arket sitt. Elevene var kjempegira - og ikke minst utrolig flinke til å skrive!!! 

Her er noen lesetips fra biblioteket.

Knuden - Kristiansand kulturskole fortsetter suksessen og tilbyr til høsten Sesam til alle barn som skal begynne på 2. trinn i Kristiansand.1. juni starter årets Sommerles!!

Dette er for alle, så håper du vil bli med :) 


Forhåndsfeiring av 17.mai for 1. og 2.klasse

I 1. klasse er vi opptatt av småkryp for tiden. Vi har satt ut insektsfeller og gått på jakt etter ulike småkryp. Selv om ikke fangsten i fellene ble så stor denne gangen, fant vi likevel mange småkryp når vi flyttet litt på steiner og trestokker. Både munkelus, edderkopper, maur, biller, meitemark, fluer og skolopendere ble flittig studert i forstørrelsesglasset:)

gøy med variable aktiviteter

som vedlegg finner du mer informasjon