Meny
Velg seksjon Framside
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Veke 49

Måndag var alle ute som vanleg. Etter klokka 15.00 kunne dei som ikkje skulle heim velja aktivitetsrom eller leikerom.

Tysdag: var det risgrøt i kantina. Etter friske luft var det vanlige aktiviteter. 1. trinn kunne velja gym, mens 3. - 4. trinn bakte pepperkaker til alle på SFO. I veke 50 og 51 kjem alle barn til å pynta pepperkake og ta med heim. På aktivitetsrommet i desember kan barna bl.a. laga fine juleklipp.

Onsdag: åt barna brødmat ute i finværet. Etter klokka 14.00 kunne 1. trinn laga fine juletre på lageaktivitet, 2. - 4. trinn kunne velja gym og 3. - 4. trinn fortsette med å baka pepperkaker. Elles var det vanlige aktiviteter. 

Torsdag: var det osteskiver i kantina. Etter luftetur kunne 2. trinn laga glasslykter og englar på lageaktivitet. 3. - 4. trinn kunne velja datarom og så kunne alle velja gym. Elles var det vanlige aktiviteter som aktivitetsrom, perlerom, leikerom, dokkekrok, lesekrok og uteaktiviteter. 

Fredag: var det brødmat i kantina. Etter klokka 14.00 kunne jenter frå 1. - 4. trinn velja gym, elles var det vanlige aktiviteter. 

Rosseland SFO talentar: torsdag 20. desember blir det avslutningsfest på SFO. Mange barn synes det er ganske kjekt å opptre foran andre. Barna gleder seg veldig til dette og har begynt å forberede seg. Det blir ikkje slikt at nokon vinner, her er alle like gode, både dei som opptre og dei som ser på.

Månadsplan desember: me måtte endra litt på månadsplanen. Det blir nissefest og julegrøt torsdag 13. desember. Grunnen er at det er fleire barn som går på SFO på torsdagar enn fredagar og då fleire barn som får det med seg. Det blir julefilm fredag 14. desember.  

God helg! 

Main Image
Bilete 1 av 21