Meny
Velg seksjon Framside
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Veke 43

Her kan de sjå bilete frå veke 23.
Denne veke har me hatt idrettsveke på SFO. Det har vært utrolig kjekt.

Måndag: var det som vanlig utedag. Barna åt brødmat ute i finværet på grusen.

Tysdag: var det lapskaus ute i finværet. Etter kl. 14.00 hadde me kanonball og stikkball ute. På aktivitetsrom kunne barna laga "cheerleader" dusker og farge idrettsteikningar i tillegg til andre vanlige aktiviteter. På perlerommet kunne barna perle forskjellige idrettsmotiv, det var stas. Elles var det vanlige aktiviteter.

Onsdag: var det brødmat med forskjellige pålegg ute på grusen. Etter kl. 14.00 var det hjørnefotball i ballbingen. På lageaktivitet kunne barna laga runde fotball i silkepappir. Me hadde idrettsmotiv på perlerommet i tillegg til leikerom, aktivitetsrom, dukkekrok og lesekrok. 

Torsdag: var det tomatsuppe m/makaroni og egg i kantina. Sola skein kl. 14.00 og då kunne barna velja stafett, kulehiving, cooper test, 60 meter, «melkespannholding» og hekkelløp. Barna kosa seg ute til himmelen opna seg. Elles var det vanlige aktiviteter. 

Fredag:
var det brødmat ute på grusen. Nydeligt vær og då hadde me utedisko, Limbo og forskjellige uteaktiviteter. Barna kunne og velja aktivitetsrom, leikerom, dukkekrok og laga slim.

God helg! 

Main Image
Bilete 1 av 24