Meny
Velg seksjon Rådgiver
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hovedadresse Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 39 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Terje Moen Rønning
Det er 20 dokumenter i arkivet.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi har i dag hatt besøk av de ulike videregående skolene, og elevene har fått mer informasjon om tre av skolene. Neste uke er det ei digital utdanningsmesse de skal delta på, samtidig som vi rådgivere tar noen timer i hver klasse for å komme nærmere hva det er lurt at den enkelte elev velger. 

De videregående skolene bruker normalt å ha "Åpent Hus" i disse dager, dere elever og foresatte kan komme på besøk. Dette er dessverre avlyst på grunn av korona, men alle videregående skoler har laget mye god informasjon om seg selv på sine egne hjemmesider - bruk litt tid på dette hjemme.

Vi sendte sist uke ut en mail til alle foresatte på 10. trinn med mer informasjon rundt søknadsprosessen, informasjon ligger også som vedlegg til denne artikkelen. 

Foreldremøtet som skulle vært i dag er utsatt til onsdag 2. februar klokka 18.00 i mediateket - da håper vi at det kan gjennomføres fysisk. 

Viktig at alle elever har enten MinID eller BankId - dette må de ha for å logge seg inn i søkeportalen VIGO når de før 1. mars skal søke om skoleplass. 

Minner om at dere kan ta kontakt med oss rådgivere, Espen Håland og Terje Moen Rønning, for å avklare spørsmål eller ha en lengre samtale.


Rådgiver på Smiodden jobber dette året først og fremst med faget Utdanningsvalg, og veien fram mot søknad til videregående skole og videre yrkesliv.

Elever og foresatte kan når som helst ta kontakt med oss på skolen for råd og veiledning inn mot dette viktige valget.

Andre typer rådgiving skal gjennom kontaktlærer, skolens miljøavdeling, helsesøster eller skolens ledelse.