Meny
Velg seksjon Rådgiver
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hovedadresse Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 39 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Terje Moen Rønning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Takk for godt oppmøte på foreldremøtet 10. januar. 

Tema for møtet var søknad til videregående skole, standpunktkarakterer, eksamen (datoene ligger i presentasjonen) og vitnemålsutdeling i bydelshuset onsdag 21. juni. 

Elevene vil i ukene framover få besøke utdanningsmesse i Forum, få besøk av alle de videregående skolene, ha timer med oss rådgivere i klassen og få individuelle samtaler om det valget de skal gjøre innen fristen som er 1. mars.

Alle videregående skoler arrangerer de neste ukene "Åpen dag" - der kan elever og foresatte gå på besøk for å få mer informasjon, sjekke ut fasilitetene på skolene og føle på stemningen, vi anbefaler alle å ta turen til de skolene som er mest aktuelle å søke på. Klikk her for å komme til oversikten over den enkelte videregående skoles Åpen dag. (www.rogaland.skoleogarbeidsliv.no

Presentasjonen vi brukte med alle nyttig info og lenker er lagt ved - klikk "Les mer" så kommer vedlegget oppe til høyre. 

Ta kontakt med oss hvis det er spørsmål eller om dere ønsker en rådgivingssamtale. 

Espen & Terje


Stavanger kommune har laget en informasjonsfilm om utdannings- og yrkesvalg.

Filmen gir god innsikt i valgmulighetene for elever som skal søke videregående opplæring.

Se filmen her!


Her kommer vi rådgivere til å legge ut informasjon, opplegg og viktige meldinger om faget Utdanningsvalg og søknad til videregående skole. Vi har også et Classroom der alle elever får informasjon - foresatte bør også få hjelp av elevene til å følge med her. 

Vedlegg finner du litt nede i menyen til høyre på denne siden.

Rådgivere på Smiodden dette skoleåret er:
   Espen Håland
   Terje Moen Rønning

Det er smart å allerede nå begynne å tenke på hva du har lyst til å gjøre neste år, og årene etter det igjen. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på :-)