Meny
Velg seksjon Elevråd
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hovedadresse Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 39 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Terje Moen Rønning
Det er 5 dokumenter i arkivet.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Elevundersøkelsen og foreldreundersøkelsen er årlige undersøkelser i regi av Utdanningsdirektoratet, der elever og foresatte får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre. 

På Smiodden skole tar alle elever og foresatte på alle trinn undersøkelsen hvert år. Dette året har vi en svarprosent på over 90% for elever og over 80 % for foresatte, noe som gjør at resultatene gir oss et godt bilde av situasjonen på skolen vår. Resultatene for Smiodden er gode - både elever og foresatte gir skolen positive tilbakemeldinger på det arbeidet som gjøres.

Siste side i det vedlagte dokument er våre målsettinger for det videre arbeidet på skolen. Dette er et ledd i Ståstedsanalysen – der skolen bruker resultater fra undersøkelser til å analysere egen virksomhet. Målet er å skape felles refleksjon om skolens praksis og hvilke områder skolen vil prioritere å arbeide videre med.

Klikk "Les mer", så får du opp vedlegg med årets resultater, en sammenligning med de tre siste årene, en sammenligning med Stavanger Kommune og våre målsettinger for det videre arbeidet på Smiodden.


Onsdag 20. mars åpner vi et nyoppusset bibliotek i Kvernevik i samarbeid med Sølvberget bibliotek og kulturhus. Biblioteket er på Kvernevik skole. Dette skal være til glede for skoleelever på Smiodden og Kvernevik  skole og alle beboere i Kvernevik! Har du lånekort på Madla bibliotek eller Sølvberget kan du bestille, hente og levere bøker på Kvernevik skole. Elevene kan bruke biblioteket i skoletiden i følge med lærer.Etter skoletid kan biblioteket brukes på egenhånd til å lese, gjøre lekser, spille brettspill eller være med på aktiviteter.Det er helt gratis, og store og små er velkomne!

Åpningstider første uka:  20.-22. mars: kl. 13.00-16.00

Vanlige åpningstider: tirsdager: kl. 13.00-16.00 og onsdager kl. 13.00 - 18.00 Velkommen!