Meny
Velg seksjon Klasse 9 b
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hovedadresse Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 39 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Terje Moen Rønning
Søknadsskjema elevpermisjoner
Søknadskjema elevpermisjoner
Det er 23 dokumenter i arkivet.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2023><<
mars 2023
mtotfls
27280102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden

Smiodden satser på skidag til Fidjeland onsdag 29. mars. 

Vi vurderer vær og føre fram til mandag morgen - hvis skidagen ikke kan gjennomføres vil dere bli informert om det mandag. 

Hele skolen skal reise med buss til Fidjeland, der elevene kan velge mellom å kjøre ski/snowboard i trekket, gå på tur med langrennsski eller ake. 

Skolen dekker transport, heiskort og skileie i bakken. De som har skiutstyr selv eller kan låne bør absolutt ta med selv - da blir det mindre kø i skiutleien og alle får vært mer på ski. De som skal kjøre i skitrekket må ha hjelm.

Elevene har med mat og drikke selv. Vi tar med griller, og så er varmestue med kiosk åpen for de som ønsker det.

Klikk "Les mer" for informasjonsskriv om turen.


Før sommerferien kommer så vil elever på alle trinn få karakterer som kan være standpunktkarakterer, og dermed bli stående på vitnemålet de får i 10. klasse og telle med til inntaket i videregående skole. For 8. trinn vil dette være karakter i valgfag hvis de ikke velger det samme valgfaget i 9. eller 10. klasse. For 9. trinn vil dette være karakter i valgfag hvis de ikke velger det samme valgfaget i 10. klasse, i tillegg vil elevene få standpunktkarakter i musikk og Mat og Helse som er avsluttende fag i 9. klasse. For 10. trinn er alle karakterene standpunktkarakterer. 

Det er mulig å klage på standpunktkarakterer. Se vedlegget til denne artikkelen for mer informasjon om dette. Du finner også informasjon i Forskrift til Opplæringslova.

Klikk "Les mer" for informasjon om skriftlig og muntlig eksamen på 10. trinn.


Tidspunkt for utviklingssamtaler

Stavanger kommune tilbyr fra nå gratis inngang i flere svømmehaller, blant annet Kvernevik.

Når hallene er åpne kan barn mellom 4 og 16 år, som er bosatt i Stavanger bruke Tastahallen, Hetlandshallen, Kvernevik og Hundvåg svømmehall, Rennesøyhallen og Finnøy svømmebasseng gratis.

I tillegg vil også en voksen som følger barnet i svømmehallen komme inn gratis.

Tilbudet følger skoleruten, men er i også tilgjengelig i høst- og vinterferien. Det vil også være mulig å bade gratis på noen dager i påskeferien

Mer info: Gratis svømming for barn mellom 4 og 16 år i svømmehaller i Stavanger

 


Smiodden skole velger fra nå av å bli en mobilfri skole.

Mobilfri skole er et viktig tiltak for å sikre et trygt skolemiljø, sikre mer fokus og utholdenhet i skolearbeidet, samt et tiltak for å redusere stress og forstyrrelser i løpet av skolehverdagen.

Vi har allerede hatt mobilfrie timer, så når de nå ikke skal ha de i friminuttene så er det snakk om en ekstra time i løpet av dagen som blir fri for skjermtid – og som heller gir alle elevene en bedre mulighet til å bli sosiale på andre måter.

Elevene trenger ikke telefonen til skolearbeid, all den stund de har Chromebook tilgjengelig i læringssituasjoner som krever et digitalt verktøy.

Vi vil tilrettelegge ved at klasserom er åpne i den kalde og sure årstiden, slik at elevene kan være i eget klasserom i friminutt. Vi vil også kjøpe inn flere spill og utstyr slik at elevene kan være mer sosiale og aktive både inne og ute i friminuttene sine.

Vi vil at elevene enten ikke skal ha med seg telefoner på skolen, eller at de låses inn i skap i klasserommet om morgenen – og hentes ved skoledagens slutt.

Vår skolekonsulent, Kristin Hjelmeland, har startet i en ny stilling i Stavanger kommune. 

Vi på Smiodden har ansatt ny, dyktig skolekonsulent - det er Katrine Hoff. 

Mail og telefonnummer til henne finner du under ansatte her på hjemmesiden.


Da vil vi på Smiodden benytte anledningen til å takke dere alle sammen for godt samarbeid i året som har gått, dere er gode foresatte å ha med på laget rundt elevene våre.

I dag har vi rundet av året med god frokost og julestemning i alle klasser, en fin avslutning på et innholdsrikt og kjekt år.

Skolen starter igjen tirsdag 3. januar til vanlig tid - mandag 2. januar har vi ansatte planleggingsdag.


Stavanger kommune har laget en informasjonsfilm om utdannings- og yrkesvalg.

Filmen gir god innsikt i valgmulighetene for elever som skal søke videregående opplæring.

Se filmen her!