Meny
Velg seksjon Klasse 9 c
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hovedadresse Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 39 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Terje Moen Rønning
Søknadsskjema elevpermisjoner
Søknadskjema elevpermisjoner
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Universitetet i Stavanger skal arrangere Science Camp for barn og unge i sommer. Dette er et veldig bra opplegg som går over ei uke, det er et gratis heldagsopplegg med lunsj inkludert. Markus Barkved, som er lærer her på Smiodden, er ansvarlig for opplegget - og kan kontaktes hvis dere har spørsmål. 

Tid: Uke 31 og 32, hver dag fra kl. 08.00 til 16.00 (opplegg fra 09.00-15.00).
Sted: Universitetet i Stavanger
Hvem: Nysgjerrige barn og ungdommer født 2006-2011 (deles i grupper basert på alder)
Hva: Kule og lærerike eksperimenter i kjemi, fysikk, biologi m.m.

Se vedlegget for mer informasjon og lenke til påmelding. 


Mandag etter lunsj skal klassen delta på kurset "Trygg i vann" i regi av Redningsselskapet. Elevene må ta med badetøy, håndkle og ekstra skift. Se vedleg for mer info om kurset. 

Både jente- og guttelaget til Smiodden gjorde en flott innsats i skoleturneringen i fotball forrige uke. Jentene fikk en solid 4-1 seier i sin siste kamp i gruppespillet, mens guttene vant sin gruppe og går videre til sluttspillet.   

Innkalling til utviklingssamtaler

I går hadde hele skolen innebandyturnering. Alle klasser hadde jente- og guttelag, lærerne også. Mye bra aktivitet og god stemning i hallen.
I semifinalene for jenter vant 10B over 8B, mens 8A slo 10C. I gutteklassen vant lærerne over 9A, og 10B slo 8C. 
Etter finalene stod både guttene og jentene i 10B igjen som vinnere av årets skoleturnering og fikk med seg to pokaler 🏆🏆
Takk til Sunde Innebandyklubb og Sørvest Bandyregion for et strålende arrangement 👍

Smiodden skole har blitt trukket ut til å delta på en undersøkelse om fagfornyelsen. Det er Universitetet i Oslo som gjennomfører undersøkelsen på oppdrag fra Utdanningsdirektoratet. Det er elever på 9. trinn som skal ta undersøkelsen i uke 45 og 46. Elevene svarer på undersøkelsen elektronisk i klassen og tar ca. 45 min. Formålet med undersøkelsen er å kartlegge hvordan fagfornyelsen blir implementert og forstått og er således et viktig bidrag i skoleforskningen.

Vedlagt denne artikkelen finner dere et informasjonsskriv med en lenke til et elektronisk samtykkeskjema. For at elevene skal kunne delta på undersøkelsen må dere foresatte samtykke. Det er derfor viktig at dere foresatte fyller ut samtykkeskjemaet innen mandag 8. november.    
  

Valgfaggruppa i Friluftsliv med elever fra alle trinn dro i går på sin andre tur for året. Denne gangen reiste de til Røssdalen - som beskrives som et eventyr av en dal i Forsand opp mot Frafjordheiene.

Turen er ikke mer enn gode 3 km i mektig natur, noe som gir store muligheter for å lære seg mer om friluftsliv og å ha kjekke aktiviteter på stedet. 


Smiodden tilbyr elevene gratis lunsj 4 dager i uken.

På mandag er det Kvernevik Sanitetsforening som lager mat - den serveres i kantinen, der det også er salg av Tinevarer.

Tirsdag, onsdag og torsdag får vi skolemat fra Stavanger Kommune - den serveres i klasserommene.

På fredag er det salg av horn og Tinevarer.

Betalingsmiddel i kantinen er Kantinekortet - alle elever har fått en slikt kort som dere foresatte kan fylle på med penger.

Menyene for gratis skolemat finner du som vedlegg ved å klikke "Les mer".