Meny
Velg seksjon Klasse 10 c
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hovedadresse Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 39 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Terje Moen Rønning
Søknadsskjema elevpermisjoner
Søknadskjema elevpermisjoner
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Foresatte, søsken og andre i familien ønskes velkommen til høytidelig vitnemålsutdeling for 10. trinn. 

Vitnemålsutdeling blir tirsdag 21. juni i det nye bydelshuset. Den vil foregå klassevis. Vi starter i storsalen, før klassene etterpå går til et annet rom for kaker og kaffe. 

10A starter18.00, 10B starter 19.00 og 10C starter 20.00. 


Helsesykepleier har i dag vært innom 10.klasse med skriftlig og muntlig informasjon om skolehelsetjenesten i videregående skoler, tilbudet ved Helsestasjon for ungdom, vaksinasjonskort og overføring av skolehelsejournal. 

Se vedlegg for skriftlig info som er gitt 10 klassingene. 


Universitetet i Stavanger skal arrangere Science Camp for barn og unge i sommer. Dette er et veldig bra opplegg som går over ei uke, det er et gratis heldagsopplegg med lunsj inkludert. Markus Barkved, som er lærer her på Smiodden, er ansvarlig for opplegget - og kan kontaktes hvis dere har spørsmål. 

Tid: Uke 31 og 32, hver dag fra kl. 08.00 til 16.00 (opplegg fra 09.00-15.00).
Sted: Universitetet i Stavanger
Hvem: Nysgjerrige barn og ungdommer født 2006-2011 (deles i grupper basert på alder)
Hva: Kule og lærerike eksperimenter i kjemi, fysikk, biologi m.m.

Se vedlegget for mer informasjon og lenke til påmelding. 


Takk for godt oppmøte på foreldremøte i går, det var veldig kjekt å endelig få treffe dere alle igjen.

Tema var informasjon om tilbudet på vgs, søknadsprosessen, standpunktkarakterer, eksamen og vitnemålsutdeling. Presentasjonen vi brukte ligger som vedlegg til denne artikkelen. 

Vi kommer til  å søke sammen elevene tirsdag 8. februar - så før det må dere sjekke at alle elever har BankID eller MinID. Videre fram mot søknadsfristen kommer vi til å følge opp at alle våre elever legger inn en gyldig søknad.

Søknadsfristen er 1. mars - alle kan legge inn forhåndssvar i juni - alle må svare JA på tilbud om skoleplass i juli - alle må møte opp (eller gi tydelig melding til ny skole) første skoledag i august.

Minner igjen om at dere bare må ta kontakt med oss om både små og store ting dere lurer på i forbindelse med valget av videregående skole. 

Espen og Terje


Både jente- og guttelaget til Smiodden gjorde en flott innsats i skoleturneringen i fotball forrige uke. Jentene fikk en solid 4-1 seier i sin siste kamp i gruppespillet, mens guttene vant sin gruppe og går videre til sluttspillet.   

Det er bare tre måneder igjen til søknaden skal være levert. 

Vi vil i tiden framover ha flere timer sammen 10. klasse for å jobbe mot det å velge best mulig når det gjelder videregående skole, vi skal også ha samtaler med alle elevene og det blir et foreldremøte i januar. 

Vi vil i løpet denne uka dele ut et hefte til elevene på 10. trinn med mye nyttig informasjon rundt dette viktige valget - heftet ligger også som vedlegg til denne artikkelen. 

Det er bare å ta kontakt med oss rådgivere (Espen og Terje) hvis det er ting dere lurer på eller ønsker å diskutere.


I går hadde hele skolen innebandyturnering. Alle klasser hadde jente- og guttelag, lærerne også. Mye bra aktivitet og god stemning i hallen.
I semifinalene for jenter vant 10B over 8B, mens 8A slo 10C. I gutteklassen vant lærerne over 9A, og 10B slo 8C. 
Etter finalene stod både guttene og jentene i 10B igjen som vinnere av årets skoleturnering og fikk med seg to pokaler 🏆🏆
Takk til Sunde Innebandyklubb og Sørvest Bandyregion for et strålende arrangement 👍

Valgfaggruppa i Friluftsliv med elever fra alle trinn dro i går på sin andre tur for året. Denne gangen reiste de til Røssdalen - som beskrives som et eventyr av en dal i Forsand opp mot Frafjordheiene.

Turen er ikke mer enn gode 3 km i mektig natur, noe som gir store muligheter for å lære seg mer om friluftsliv og å ha kjekke aktiviteter på stedet.