Meny
Velg seksjon Forside
Åstadgeilen 25 5829 Bergen
Telefon: 53033900 Send oss e-post
Redaktør: Hanne Steen
Årets SNU seminar
24.04.2019 kl 10:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec

Vi nærmer oss Årsmøtet i SNU. Er du interessert i å stille til valg, ta kontakt med valgkomitéens leder, Dag Tore Stokkedalen, 90 84 53 11, innen 15.april.

 

På vegne av Valgkomitéen


Hjertelig velkommen til årets høydepunkt, - SNU-seminaret! 

Nå er det under tre måneder til årets høydepunkt! Programmet kommer i form av 5 bilder. Påmeldingslenken ligger under her! Husk å bestille direkte med hotellet om dere skal komme dagen før!

Det blir selvsagt middag begge kvelder selv om det ikke står i programmet. Det blir som vanlig festmiddag med pent antrekk torsdagen. SNU-band blir det. Ta kontakt med Stig, 98843341, dere som vil være med der. Enebakk har laget et sammensatt program og til og med klart å få tak i Martin Renton! Vi kan glede oss! Ses snart!

 

 


Hjertelig velkommen til Emma Hjort 15.-16.november 2018!

Landssamlingen er primært for ledelsen hos våre medlemmer. 

 


Landssamlingen blir på Emma Hjort. Vi kommer tilbake med invitasjon med program og påmelding i månedsskiftet september-oktober. Landssamlingen er primært for ledelsen ved medlemsinstitusjonene våre.

 


https://www.nrk.no/troms/elever-med-angst-fyller-spesialskolene-1.14061244

 

 


Takk for et strålende seminar sammen med dere!

Legger ut noen foiler fra dagene her.Legger ut Kvello sine foiler nå. Svein Nergaard sine kommer også. Se i høyre felt!


Jeg legger dette ut på oppdrag fra valgkomitéen.

Vi nærmer oss fullt, og har plass til noen flere. Meld dere på om dere vil! Programmet ligger litt nedpå siden her, på SNU-siden på Facebook og på Mail til alle medlemsenheten våre.

 


Vi håper å se dere 2.-4.mai på Tjøme. Det er førstemann til mølla, og vi er redd det blir fullt. Dersom dere som har tenkt å melde dere på gjør det litt raskt, kan vi se om det er behov for å booke flere rom før de blir opptatt av andre. Vi tørr ikke garantere for for mange rom og sitte igjen med en ekstra utgift. Hiv dere rundt! Det er til god hjelp for arrangørene :-)


Kjære SNU-medlemmer! Vi gleder oss over å kunne invitere dere til verdens første SNU-seminar, som samtidig er vårt 33. seminar. Håper programmet faller i smak!

Programmet ligger i kolonnen til høyre. Ses på torsdag!

Tusen takk for flotte dager i Fredrikstad! Det siste FAS-seminaret!

Vi har nå skiftet navn til SNU - nasjonalt nettverk for bedre skolemiljøGode foredragsholdere, en særdeles god start på seminaret med Trygve Børve, historieundervisning på ettermiddagen, artig rebus i grupper og veldig trivelig festmiddag med påfølgende FAS-band! Vi er ordentlig takknemlige for at dere stelte i stand et så flott arrangement for oss!


Årsmøtedokumenter er sendt ut pr mail til medlemmene våre i dag. Oppdatert medlemsliste finner du under "Dokumenter" i høyre kolonne.


Vår i luften! (mange steder)

Kun 6 uker til vi treffes i Fredrikstad!

Vi gleder oss!

Har du ikke meldt deg på? Fristen har gått ut, men ta kontakt så ser vi om vi får ordnet det!Påmeldingsfrist er 1.mars. Om mindre enn en måned.

Vi ses i Fredrikstad 10.-12.mai 2017!

 


Her finner du en oversikt over hele FAS-familien. Navn, kommune og e-postadresse. Ta kontakt, besøk hverandre og lær!

Se mer! Du finner vedlegget til høyre!


Vi arbeider med stmld 28, kompetansebegrepet og våre roller i skolenorge.


Velkommen til Landssamlingen på Emma Hjort!

God påmelding til årets landssamling!


Hjertelig velkommen til Landssamlingen 2016! Mer informasjon kommer i begynnelsen av september.

Samlingen er primært tenkt for lederne i de alternativ skolene. Dersom dere vil komme to, kan det være én fra ledelsen + én.

Dato:     24.-25.november

Sted:     Emma Hjort