Meny
Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Haugen 27 4323 Sandnes
Telefon: 51338200 Send oss e-post
Redaktør: Hans Skjæveland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Lesebingoen har startet!!

Høstens store leseprosjekt "Lesebingo" startet mandag denne uka. Allerede første kvelden var det synlig at elevene hadde tatt dette prosjektet på alvor.

Høstens leselyst prosjekt på Sørbø skole er en lesebingo med ulike nivå. Alle feltene på bingobrettet skal være krysset ut for å kunne gå videre til neste nivå. Bingobrettet skal tilslutt signeres av en foresatt og leveres i kassen på biblioteket. Når du har blitt ferdig med lesebingo nivå 1, får du lesebingo nivå 2 utlevert av lærer. Slik fortsetter det til leselystprosjektet avsluttes. En voksen og en elev kan utføre alle feltene sammen. Alle leseoppdragene/feltene skal vare i minst 15 minutter. Ta gjerne bilder/filmsnutter underveis og legg ut på Instagram med emneknaggene #sørbøskole og #leselyst2017. Leseprosjektet avsluttes 17.november. Dersom du ikke har noen som kan legge ut bilde av boka på Instagram, kan du bytte ut denne med høytlesing.

Dersom du blir ferdig med et nivå i høstferien, sjekk #leselyst2017 for å finne ut hvordan du kan komme deg til neste nivå.

Fra Instagram: "Ferdig med et nivå?? Er det helg, eller høstferie? Send epost til: ariteng@sandnes.kommune.no. Få tilsendt neste nivå innen 24 timer. #leselyst2017"