Meny
Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Haugen 27 4323 Sandnes
Telefon: 51338200 Send oss e-post
Redaktør: Hans Skjæveland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Årets viktigste foreldremøte

FAU inviterer alle foreldre på 1. – 7. trinn til foreldremøte om barns bruk av sosiale media og nettvett.

Sted: Sørbø skole, Aulaen

Dato: Torsdag 19. oktober kl. 19:30 – 21:00

Vi er så heldige at vi har fått to glimrende forelesere som kommer til skolen for å snakke om bruk av sosiale medier og digital dømmekraft. FAU mener det er viktig at foreldre prøve å følge opp barnas nettbruk. Vi jobber for at alle barn skal ha et trygt og godt skolemiljø. Barn blir stadig mer aktive på nett og sosiale medier. Ofte er det gjennom spill og via nett barna er sosiale. Nettet bør ikke bli en arena hvor barna er uten tilsyn. Hvordan kan vi lære barn å omgås kjente og ukjente på nett? Hva må vi foreldre vite om? Hva gjør vi om vi oppdager noe som ikke er greit? Dette og mer til vil to ulike forelesere si noe om. Kom og hør da vel!

Tone Warhaug
Ansatt i barnevernet og jobber med forebyggende ungdomsarbeid. Tone kommer til å snakke om det de ser er en utfordring i forhold til sosiale medier basert på de sakene de har jobbet med, og det unge forteller til dem om hva som skjer på nettet.

Johan Inge Weltzien
IKT-pedagog ved Sandnes Videregående skole. Jobber som digital dømmekraft ambassadør for Senter for IKT i utdanningen. Johan vil snakke om digital dømmekraft i lys av foreldrerollen.

Håper du kommer, for dette bør du virkelig få med deg. Vi sees!

Vennlig hilsen FAU