Meny
Velg seksjon Klasse 5 b
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 44 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Geir Magerøy
Logg inn på hjemmesiden
Logg inn på hjemmesiden
Kontaktlærer:
Lena Bjørnevik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Ukeplaner 5B
Ukeplaner
Informasjon til hjemmet
Informasjon til hjemmet
Samtykke foresatte
Elevinformasjon og samtykke
Elevpermisjon
Søknad om elevpermisjon

På det som så ut til å kunne bli en værmessig sur fredag fikk vi på 5.trinn likevel en super turdag. Positive og blide elever, god stemning, pølser på bål og oppholdsvær = helt topp!!

God helg til alle!


Ivrige og flinke bakere i 5b fikk kjevlet og trykt ut store mengder med pepperkaker på nest siste skoledag før jul. Nå har vi bare en onsdag med diverse juleaktiviteter og julefilm igjen før vi tar ferie. Ønsker alle elever og foresatte en riktig god jul!

Elevene i 5b er nå i full gang med vårt førjulsprosjekt i sløyd. Alle har målt opp og saget, og i dag har de pusset ivrig både på sløydsalen og ute i sola. Dette er kjekt!

En annen god nyhet i dag er at det ene laget vårt er videre i fotballturneringen etter å ha slått ut et lag fra 7.trinn. Veldig bra jobba! Det blir spennende å se neste uke hvem de møter i neste kamp.

Ønsker dere alle en riktig fin desemberhelg!


I dag har elevene fått med seg hjem tidligere opphengt kunst fra KoH-timene, og vårt siste gjennomførte prosjekt har fått plass på veggen. Elevene har her valgt seg et dyr, delt portrettet i to og fullført ved å tegne på den ene halvdelen selv. Jeg lar meg stadig imponere over hvor flinke de er. Ta en titt på de fine resultatene, og god langhelg!

Mange i 5b som gledet seg til å feire Halloween i dag. Noen hadde også kledd seg ut på skolen - se så fine!! God feiring til alle!

Nå har vi gjort oss ferdige med temaet Hellas i antikken, og elevene har laget flotte foldebøker for å oppsummere hva vi har lært om dette. Disse sendes hjem neste uke, så gled dere til å få se. 
God helg til alle!

5b har i dag feiret bursdag og høstferie med kaker, muffins og kos.

Ønsker alle en riktig god og avslappende ferie!


I dag har vi gått rundt hele Hålandsvannet med 5.trinn, med bål i gapahuken og lek i Ekornskogen ca halvveis på veien. Elevene har altså gått rundt en mil på tur i dag - bra jobba!!

Minner om at 5.trinn drar på tur mandag 3/10. Elevene må kle seg etter været og om mulig ta med en vedkubbe til bålet. Se mer info på ukeplan.